Täna «Saladustes» – ämm ja minia pööravad tülli!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»
«Saladused» Foto: promo

Täna kell 20.00 näitab «Saladused» üht koomilist peredraamat. Noorele abielupaarile Siimule ja Teelele pakub Siimu alkohoolikust ema võimalust ehitada üles oma kodu vanas tädilt päritud maamajas. 

Mida ilusamaks saab maja, seda hullemaks muutuvad aga ämma ja minia suhted.

Siimu emale Alvile ei ole Teele kunagi meeldinud. Erinevalt agronoomiaharidusega, kuid lihtametites töötavast Alvist, on Teele tarmukas, eneseteadlik, haritud ja ettevõtlik noor naine, kes töötab kodus hinnatud programmeerijana ja teenib hästi. Alvi peab Teelet aga muiduleiva sööjaks ning tema arvates on poeg Siim väärt enamat.

Siim ise püüab kodurahu huvides pooli mitte valida, kuid mida aeg edasi, seda keerulisemaks see kõik muutub. Kui noored on nii isiklike säästude kui laenuga läbi viinud raske renoveerimistöö, selgub, et ema tahab hoopis ise nüüd kaasajastatud majas elada, kuid näeb suurt takistust minia näol. Algab sõda minia ja ämma vahel, millele lahendust ei paistagi…

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile igal esmaspäeval kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles