Erika Salumäe võitis kohtuprotsessi ajakirja Kroonika vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Salumäe
Erika Salumäe Foto: Peeter Langovits

Juba teist korda jäi ajakiri Kroonika kohtus kaotajaks, kui tuntud avaliku elu tegelased nõudsid kohtult õigust nende lastele tekitatava kahju pärast.

19. septembril teatas Salumäe oma Facebooki profiilil: «Võitsime 1,5 aastat kestnud kohtuprotsesssi laimuartikli avaldanud Kroonikaga.»

Lisaks annab Salumäe hiljem teada, et kohtuotsus on lõplik ja edasi kaebamisele ei kuulu.

Täna Ajakirjade Kirjastuse esimeest Mart Luike kätte saada ei õnnestunud ning ka Kroonika peatoimetaja Krista Lensin keeldus lisaks kommentaare andmast.

«Asi on pandud niigi suure kella külge. Minuga on vestlused juba sel teemal majas toimunud. Sellest on piisav, et rahvas on saanud terve nädalavahetuse teema kallal juubeldada ja enam suuremaks pole mõtet asja ajada,» vastab Lensin Elu24 reporterile.

Kahekordset olümpiavõitjat ja maailmameistrit trekisõidus Erika Salumäed ning endist teleajakirjanikku Ene Veiksaart ärritas Kroonika eelmise aasta aprillis avaldatud artikkel, milles väideti, et Veiksaar ohverdas Hispaanias elamise nimel suhted oma lastega, vahendab ka Õhtuleht.

Artiklis spekuleeriti Hispaanias elavate ja töötavate Salumäe ja Veiksaare sõprussuhete läheduse üle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles