Anu Saagim on Suures Vennas pettunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hommikul paljastus Suure Venna majas saladus - mängijad said teada, et laupäeval anti Teppole ülesanne ärritada teisi majaelanikke.

Mees sai sellega hakkama ning Suurel Vennal oli talle selle eest üllatus - tal lubati kohtuda teistest eemal kõrvaltoas oma perega.

«See annab nii palju jõudu!» rõõmustas Teppo. Viimasel ajal oli ta just perest kõige rohkem puudust tundnud ning seda märkasid ka teised mängijad.

Üllatusi oli varuks veelgi. Suurt Vend avas panipaiga ukse ning sealt said kõik mängijad oma kohvrid.

«Nüüd oleme kõik väljahääletuses,» kostus mängijate seast, ehkki tegelikult nii see ei olnud. Suur Vend pani lihtsalt elanike tunded taas proovile.

Õhtuses otsesaates selgus, et sel nädalal ei langenud keegi mängust välja. Majja lisandus hoopis kaks uut mängijat ja esmakordselt Soome Suure Venna maja ajaloos ka koer.

Uuteks majaelanikeks on endine Hunksi tantsija Esko Eerikäinen ja Soome kuulsaima ujuja Jani Sievisene eksnaine Susanna Ingerttilä koos koeraga.

Anu rõõmustas uute elanike tuleku pärast, kuid pahandas Suure Venna peale, et see teda majast välja ei saatnud.

«Mul on igatsus lapse ja ema järgi,» tunnistas Saagim teistele mängijatele. «Olen istunud siin juba kolm nädalat ja loodan, et järgmisel nädalal saan ma siit minema. Mul ei ole siinsete inimeste vastu midagi, kuid argielus saaksin ma rohkem korda saata kui siin istudes. Ma ei ole tulnud siia kuulsust otsima, seda on mul piisavalt.»

Õhtu jätkus uute mängijatega tuttavakssaamisega.

Homme on lisandumas veel üks endine Suure Venna maja elanik. Miks ja kes? Loe Elu24 ja sa saad teada!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles