Kellega tahaks Maia Vahtramäe õhtusöögile minna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Põhja-Tallinn laujatar Maia Vahtramäe
Ansambli Põhja-Tallinn laujatar Maia Vahtramäe Foto: Laura Oks/Postimees

Buduaar uuris lauljatar Maia Vahtramäelt, et kui tal oleks võimalus ükspuha millise maailmakuulsa staariga kahekesi õhtusöögile minna ning ta vastaks ausalt kõikidele sinu küsimustele, siis kes oleks see inimene ja mida ta temalt küsida tahaks.

«Tegelikult on väga raske niimoodi kohe vastata, sest huvitavaid inimesi on nii palju ja kõik nimed ei meenugi kohe. Kuid ma arvan, et selleks inimeseks on Michael Jackson. Ta on praeguseks meie seast küll lahkunud, kuid tema muusika elab igavesti ja teist niivõrd andekat muusikut ma ei tea,» ütles Maia.

Kuid mida Maia Michael Jacksoni käest küsida tahaks?

«Mind huvitaks väga see, et miks ta lasi meedial endast kõike kirjutada. Miks ta kunagi vastu ei hakanud? Ta ju lasi ennast süüdistada kõikvõimalikes asjades ja ise kunagi ei kommenteerinud midagi ega kaitsnud ennast. Lihtsalt lasi meedial ennast peksta. Minu jaoks on see mõnes mõtte arusaamatu,» tunnistas Maia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles