Räppar Petri Nygård: Anu Saagim on superkuum!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedene päev Suure Venna majas oli pühendatud ühele elanikule. Seekord tähistati Sara päeva.

Sara kutsuti salajasse tuppa ning sealt väljudes oli tal sõnum teistele. Ta ütles, et seekord viib juba traditsiooniks saanud hommikuvõimlemise läbi Teppo. Viimane oli sel ajal voodis teki all ning võttis selle teadmise naerdes vastu.

Lisaks oli Saral palve ka teistele majaelanikele seoses riietumisega. Nimelt palus ta kõigil riietuda pidulikumalt, kuna see sobiks päeva teemaga kokku.

Pärast lõunat ootas päevakangelast lisaüllatus - ta sai endale ripsmehoolduse. Algul oli Sara küll seda meelt, et kõigile naistele oleks seda vaja. Kuid kahjuks ei saadud tema soovi täidetud ning ta pidi olema rahul sellega, et ainult tema saab.

«Küll ma olen seda oddanud,» lisas Sara rõõmsalt.

Samal ajal algas ka punktide andmine Suure Venna majas, et teada saada, kes lahkub pühapäevases otsesaates mängust.

Johanna ja Aleks said kuus punkti ning Teppo neli punkti. Anu sai Teppolt vaid ühe punkti, aga seda vaid sellepärast, et skandaalitar seda kogu aeg nõudis.

Kuid siis saabus üllatus, millest majaelanikud kuulevad alles pühapäeval. Nimelt sel nädalal ei lahku mängust keegi. Pigem liitub nendega uus mängija lähipäevade jooksul.

Õhtul oli Saral lisaüllatus kõigile maja naistele. Nimelt sai päevakangelane valida lisatoas kõigile neile Iberon valikust ehted. Sealt said endale kõrvarõngad ka Teppo ja Aleks. Majaelanikud olid kingituste üle hea meel ning kõik tänasid Sarat.

Suurel Vennal oli seoses Sara päevaga veel lisaüllatusi maja elanikele. Nimelt said nad piduliku õhtusöögi koos tippkokaga, kes valmistas just Sara lemmiktoite.

Maja elanikud olid rõõmsad nii toidu kui ka alkoholi üle, sest viimased päevad olid nad pidanud ilma õlleta ja viinata läbi ajama ning see põhjustas neile meelehärmi.

Õhtu muusikaline üllatus oli räppar Petri Nygård, kes on suur Anu saagimi austaja. Nimelt on ta öelnud, et kõige kuumem naine Suure Venna majas. «Vanus on ainult number. Kuid vaadage, kui super hot ta seal on,» teatas räppar enne esinemist.

Hilisõhtul said elanikud veel lisa alkoholi ning muusikat, mis tähendas, et majas oli alanud nädalavahetus. Sinna juurde kuulus loomulikult saun ja vann.

Ennem südaööd hakkas Teppo kiitma Anu, kes talle enne majjaminekut ei meeldinud. Teppo, Sara ja Anu rääkisid vannis olles kuulsusest. Anu rääkis neile, kuidas ta on saanud jala sisse kuuluste maailma.

Saagim tunnistas, et talle meeldib saada tähelepanu, kuid kuulsus on olnud ka raske.

«See on vahel nii raske, et ma lihtsalt ei jaksa olla,» tunnistas skandaalitar.

Teppo märkis, et majas on ta õppinud Anu tundma. Tema meelest on Saagimist saadud pressi vahendusel ülemeeliku inimese kuvand, kuid nüüd on mees õppinud aru saama naise otsekohesest ütlemisest.

«Ütled otse välja, mis sul meeles on,» kiitis Teppo. Mees lisas, et ta ei saa hetkel küll mitte kui midagi Anust paha öelda. «Sa oled minu silmis täiuslik. Ma ainult imetlen, kuidas sa võid olla nii mõnus inimene,» jätkas mees Anu kiitmist.

Jutuajamise vahepeal elanikud tantsisid ja tundsid end vabalt.

Kuid siis saabus plahvatus. Sara vihastas Teppo peale ning hakkas tema peale saunas karjuma. Mees tahtis teada, mis juhtus, kuid kaunitar ei vastanud talle ning läks nuttes magamistuppa.

Probleemi ei saadudki lahendatud, kuna Sara ei tahtnud sellest rääkida ei Teppo ega kellegi teise majaga.

Kuid teised jätkasid pidutsemist hommiku varajaste tundideni.

Lähipäevade jooksul saabub majja uus elanik. Mis saab Teppo ja Sara vahelisest probleemist?

Elu24 hoiab sind teemaga kursis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles