Hannes Vanaküla: Nastja ja Sergei on Vene vallutajate marionetid!

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selgeltnägijad Sergei ja Nastja
Selgeltnägijad Sergei ja Nastja Foto: Toomas Huik / Karli Saul

Maag Hannes Vanaküla, keda muuhulgas ka sektipidamises süüdistatakse, kahtlustab, et populaarsed selgelnägijad Nastja ja Sergei on Venemaa imperialistide käsilased.


«Venelastel on juba ammu hüpnotiseerimise ja maailmavallutamise plaan ja me teame, et eesti rahvas usub selgeltnägijatesse,» põrgib Vanaküla Õhtulehes. Siit tulebki vandenõuteooria, et Sergei ja Nastja näol on tegemist Vene eriteenistuste agentidega.

Vanaküla pahameel on tingitud sellest, et teda süüdistatakse «Selgaltnägijate tuleproovi» finaali nurjamises. Veel enam, saate produtsendil Kadriann Kibusel olla armusuhted Sergeiga, selle pärast oli Kadriann Vanaküla SMSi teel ähvardanud.

Sergei ja Kadriann ise tunnistavad, et nad on küll paar, kuid see juhtus alles pärast saate lõppu, seega ei puutu finaal asjasse. Pealegi ei võitnudki seal keegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles