Kas tõesti mees, kellel on selja taga 13 000 armuseiklust?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Warren Beatty ja Annette Bening
Warren Beatty ja Annette Bening Foto: Reuters / Scanpix

Kui hiljuti naise käest haledalt klobida saanud Tiger Woodsile pannakse süüks umbes neljateist salaarmukest, siis tema kaasmaalane, tuntud produtsent ja näitleja Warren Beatty olevat voodisse meelitanud üle kümne tuhande naise.


Vähemalt kinnitab seda Peter Biskind, kelle sulest ilmus 72-aastase gigolo elulugu, mille pealkirjagi «How Warren Beatty Seduced America» («Kuidas Warren Beatty Ameerika võrgutas») võib mõista mitmeti.



Biskind on kokku loendanud ligi 13 000 Beattyga seotud voodiseiklust, kuid nagu ta ise väljaandele New York Post mainis, on number tugevalt ümardatud, vahendab N-tv.de.

Kuldsesse ikka jõudnud Warreni embusest olevat läbi käinud nii Jane Fonda, Joan Collins, Leslie Caron, Isabelle Adjani, Julie Christie, Diane Keaton kui ka Madonna. Nii mõnedki neist olid tema naise, Annette Beningi kolleegid.

Beatty advokaat pole ilmunud elulooraamatule oma õnnistust aga veel andnud, mistõttu pole teada, kas arvukad naistevallutused ka tegelikult aset leidsid või on tegemist matemaatikas mitte eriti tugeva sulesepa fantaasiaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles