Kerli soovitus Lady Gagale: lõpeta minu kopeerimine, b*tch!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lady Gaga
Lady Gaga Foto: Buzzfoto.com / Scanpix

Kui kollasejuukseline Lady Gaga Miamis aastavahetusüritusel esines, rõõmustas ta taas fänne oma uuendusliku moemeelega, kuid Eesti lauljatar Kerli oli kõike muud kui vaimustuses.

Kerli avaldas oma MySpace'i lehel ropupoolse postituse, milles süüdistab staari oma stiili ahvimises, kirjutab neonlimelight.com.

«See on f*cking naljakas, et Lady Gagal on nüüd samuti kollased juuksed!» kirjutas kollasejuukseline Kerli. «Sooviksin, et ta f*cking lõpetaks kõige kopeerimise, mida ma teen. F*cking b*tch

Kerli kustutas varsti sõnumi ja asendas selle vabandusega: «Loodetavasti pole te minus pettunud, kui lähen mõnikord närvi ja käitun lapsikult. Ma olen kõigest inimene. Kustutasin selle vihase asja ära. Vabandan.»

«Lugesin hommikul uudiseid ja nägin, et Lady Gagal on samuti kollased juuksed,» selgitas Kerli. «Olen näinud nii palju vaeva, et mitte tema moodi välja näha, ja mulle tundub, et kõik, mida teen, teeb kahe nädala pärast ka tema.»

Kerli hakkab varsti oma uut albumit reklaamima ja ta ei soovi, et teda Gagaga võrreldaks.

Kerli pidas sarnasust alguses kokkusattumuseks, kuid varsti oli selge, et see ei saa kokkusattumus olla.

«Tema fännid nimetavad mind ahvijaks ning ma olen sellest väsinud - just seetõttu ma seda ütlesingi,» rääkis ta. «Ma pole kuulus, nii et paistan välja nagu suvaline idioot, kes asju ette kujutab. Kuid mina ja kõik need, kes on mu karjääri algusest peale jälginud, teavad, et mul on õigus.»

Kerli mainis ka, et on Lady Gaga ja tema talendi fänn ning on lauljatariga mitmed korrad kohtunud, enne, kui Gaga staariks sai.

Lauljataride pilte saad võrrelda siin.

Vaata videot, milles Kerli oma avaldust selgitab:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles