Galerii: Captain's Playmate 2008 kolmas eelvoor

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Captain's Playmate 2008 kolmas eelvoor 11. juulil klubis Seduction
Captain's Playmate 2008 kolmas eelvoor 11. juulil klubis Seduction Foto: Ardi Ilves

Reedel, 11. juulil, toimus Tallinna ööklubis Seduction Discotheque Morgan’i ja Playboy ühisürituse «Captain’s Playmate 2008» valimise kolmas eelvoor.




Sel korral osales kuus julget neiut. Võistlus kulges temperamentselt ning kõik eelvoorus osalejad olid võitu väärt! Edasi finaali publiku lemmik Lilian ja žürii valitud Katerina.

Auväärt žürii moodustasid seekord skandaalne Anu Saagim, tantsuklubi ja agentuuri Studio One eestvedaja ja omanik Helen Lõhmus, Playboy esindaja Edvin Ollin ja Captain Morgan'i esindaja Reigo Randmets ning modelliäris tegutsev Tõnis Truumann.

«Captain's Playmate 2008» on läbi suve kestev eriline üritustesari, mille käigus valitakse välja parim tüdruk, kellega teeb sügisel fotosessiooni ajakiri Playboy.

Eelvoorud toimuvad Eesti erinevates ööklubides, järgmine üritus toimub 25. juulil Tallinna klubis Astoria Palace. Finaal leiab aset 2. augustil Pärnu klubis Sunset.

Meeleoluka show käigus peavad tütarlapsed läbima kolm vooru: trikoo voor, kokteili valmistamise voor «Shake the Body» ning žürii liikme küsimusele vastamine.

Igas eelvoorus valitakse välja 2 võitjat – žürii lemmik ning publiku lemmik, kes pääsevad edasi finaali. Žürii moodustavad eesti meelelahutusmaastikult tuttavad nimed.

Kõik osalejad, kes ei osutunud eelvoorudes valituks, pääsevad edasi n-ö «lohutusvooru», mis toimub portaalis Elu24.ee, kus lugejad valivad välja oma lemmiku, kes pääseb samuti edasi finaali.

Eelvoorudesse on võimalik registreeruda siin või kohapeal. Tüdrukuid ootavad ees meigikunstnik ja stilist, kes aiatavad võistluseks valmistuda.

Konkurssi võitjat ootab ees lisaks fotosessioonile meesteajakirjas Playboy ka eksootiline soojamaa reis kahele, kingitus Mark & Andre'lt ning palju muid üllatusi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles