Teadmata kadunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaali «Teadmata kadunud» tegelased.
Seriaali «Teadmata kadunud» tegelased. Foto: Abc.com

Mitmete Emmy auhindadega päratud hittsarja kolmas hooaeg toob kaasa murrangulisi pöördeid. Lennuõnnetuses ellujäänud on saarel olnud juba 68 päeva, kolm võtmetegelast on saare salapäraste asukate ehk Teiste käes vangis. Üha teravamaks muutub küsimus, kas vangide närvid peavad vastu ja kas nad suudavad selget mõistust säilitada? Sarja algav hooaeg heidabki sootuks uut valgust Teistele ja nende müstilisele elupaigale saarel.

«Teadmata kadunud» on lugu sellest, kuidas Vaikse ookeani üksikul salapärasel saarel kukub alla reisilennuk. Kuna lennuk kaldus kursist mitu tuhat kilomeetrit kõrvale, pole päästmist niipea loota. Maailmaga igasuguse sideme kaotanud 48 ellujäänut peavad jõud ühendama ja saarel uue ühiskonna looma. Kliima ja elutingimused on uues kodukohas aga äärmiselt karmid. Paljusid haarab paanika, samas tõusevad esile liidrid, kes suudavad selget mõistust säilitada.

Seltskond on aga äärmiselt kirju - kamp sõpru, rase naine, perekond, vanad vihavaenlased ning täiesti võõrad inimesed. Lisaks selgub, et nii mõnelgi ellujäänul on hinge taga äärmiselt räpaseid ja ohtlikke saladusi. Metsast kostuvad müstilised hääled tekitavad saarelolijates ärevust ja hirmutunnet. Õudustäratavad ja pingelised hetked toovad aga kõige paremini päevavalgele inimeste tegeliku loomuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles