Galerii: Kreisiraadio korraldab presidendipaari vastuvõttu

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Vilde tee" meeskond pärast aastalõpusaate salvestust.
"Vilde tee" meeskond pärast aastalõpusaate salvestust. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 31. detsembril jõuavad TV3 ekraanile Pärnu Endla teatris salvestatud improvisatsioonikomöödia "Vilde tee" selle aasta kaks viimast osa, milles korraldab presidendipaari vastuvõttu Kreisraadio meeskond.


Et Vilde teele on oodata presidendipaari isiklikult, on selleks puhuks eraldi kohale kutsutud meisterkokk restoranist Hannesy V.S.O.P., nõutud klaverikunstnik ja päris jõuluvana.

Improvisatsioonikomöödias on seekord koguni kolm külalist: Hannes Võrno, Tarmo Leinatamm ja Peeter Oja, kes astuvad lavale oma ala asjatundjatena ja abistavad Piretit ning ta sõpru presidendipaari külaskäiguks valmistumisel.

Ülilõbus lugu kogub kolme külalise lisandudes hullud tuurid ja õhus on korraga nii praelõhnad, ärevus kui flirt, taustaks klaverimäng ja jõuluvana norsatused.

Peale Kreisiraadio kolmiku on Vilde teel jätkuvalt hoos Piret Laurimaa, Sepo Seeman, Madis Milling, Priit Loog ja Triin Lepik.

"Kreisiraadio Vilde teel" on TV3 ekraanil 2009. aasta viimasel õhtul kell 20 ja 23.

Vaata ka "Kreisiraadio Vilde teel" salvestuse galeriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles