Presidendipaari vastuvõtu korraldavad Kreisiraadio mehed

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kreisiraadio Vilde teel»
«Kreisiraadio Vilde teel» Foto: TV3

Meisterkokk restoranist Hannesy V.S.O.P., nõutud klaverikunstnik ning päris jõuluvana lisavad hoogu TV3 aastalõpu erisaatele «Kreisiraadio Vilde teel», kus külla oodatakse presidendipaari.


Improvisatsioonikomöödias on seekord koguni kolm külalist - Hannes Võrno, Tarmo Leinatamm ja Peeter Oja, kes astuvad lavale oma ala asjatundjatena ning abistavad Piretit ja ta sõpru presidendipaari külaskäiguks valmistumisel.

Ülilõbus lugu kogub kolme külalise lisandudes eriti hullud tuurid ning õhus on korraga nii praelõhnad, ärevus kui flirt, taustaks klaverimäng ja jõuluvana norsatused.

«Kreisiraadio Vilde teel» on eetris kahes osas, esimest poolt komöödiast näeb kohe peale TV3 uudiste erisaadet, teine osa aga järgneb «Võta või jäta» tagurpidimängule.

Lisaks Kreisiraadio kolmikule on Vilde teel jätkuvalt hoos Piret Laurimaa, Sepo Seeman, Madis Milling, Priit Loog ja Triin Lepik.

«Kreisiraadio Vilde teel» on TV3 eetris 2009. aasta viimasel õhtul kell 20.00 ja 23.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles