Mis on Anni Arro suhtekarusselli taga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anni Arro
Anni Arro Foto: Karli Saul

Staarkokk Anni Arro läks Kroonika andmetel lahku oma kauaaegsest elukaaslasest, kujundajast Jan Tomsonist. Anni ise ütleb seltskonnajakirjale napilt: «Iseloomud ei sobinud.»


«Ma arvan, et olen

pain-in-the-ass-

naine. Ma olen värdjas naine selles mõttes, et teen nii palju tööd. Ükski normaalne inimene ei taha vist minuga koos olla,» seletas 26-aastane Arro enesekriitiliselt.

Enne Jani elas Anni aastaid seriaalinäitleja Ivo Uukkiviga. Selle aasta viimastel kuudel on aga Annit nähtud koos superstaarikangelase, 23-aastase Marten Kuningaga: küll särtsakat nädalavahetust veetmas, küll särasilmil jõulukinke valimas.

Samas räägitakse turundusringkondades, et avalik promeneerimine koos Marteniga on hoopis reklaaminipp, mis peab tähelepanu tõmbama nn Anni Arro kohvikule «Komeet» Solarise elustiilikeskuses. Teatavasti pole tegemist üldse Anni Arro kohvikuga (ehkki seda nii turundatakse), ta on seal vaid pisiosanik ja laenas oma nime söögikoha käilakujuks.

«Komeet» üritab üldse kuulsustega endale tähelepanu tõmmata. Nii võeti sinna ettekandjaks Mari-Leen «Tuhkatriinu» Kaselaan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles