Kinoteatri «Võidab see, kellel on kõige hullem mees» saab lisatendused oktoobris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinoteater
Kinoteater Foto: Siim Vahur

Tänu suurele piletihuvile jätkavad Piret Krumm ja Katariina Tamm oktoobris eluloolise lavastuse «Võidab see, kellel on kõige hullem mees» mängimist. 

Septembri etendused müüdi välja juba enne lavastuse esietendumist; oktoobris mängitakse seda veel kuuel korral.

Ootamatu tähelepanu on osalisi jahmuma pannud.

Nukunäitleja Katariina Tamm, keda pooltel kordadel aetakse segamini meie tunnustatud lavajõu Katariina Undiga (née Katariina Lauk-Tamm) on üllatunud, et huvi naiste teemade vastu sedavõrd  suur paistab.

«Kakskümmend tuhat aastat patriarhaalsust ja nüüd siis äkki...?» imestab ta.

Ent lisab, et loodab vähemalt isiklikult uute etendustega jõuda ka teatava katariinaundilikkuseni.

Piret Krummi arvates on kurb see, kui kõige olulisem relv siin maailmas on sõnaosavus. Võidab see, kes on kõige sõnaosavam ja paneb teistele ära. Teod ei loe nagu enam üldse.

«Sellises ühiskonnas on nii raske leida armastust,» lajatab emotsionaalne Piret.

Ka lavastajad Diana Leesalu ja Paavo Piik on nõutud. «Ju siis on hetkel ühiskondlik tellimus ühe pihtimusliku tragikoomilise dok-estraadi järele.»

«Võidab see, kellel on kõige hullem mees» räägib autorite sõnul sellest, mis tunne on olla Eestis 24-aastane vallaline naine.

Sketšide, lugude ja omavaheliste dialoogide kaudu vaatavad Piret ja Katariina irooniliselt tagasi juhtumistele oma elus ning suhetele meestega, kelle definitsioon tänapäeval järjest ähmasemaks muutub.

Tegemist on Kinoteatri lavastusega. Kinoteater on sõprade rühmitus, mis on varem välja toonud nelja mehe «Püstijalakomöödia» (2011) ning Henrik Kalmeti ja Jörgen Liigi stand-up kavasid (2012).

«Võidab see, kellel on kõige hullem mees» esietendub juba homme, 20. septembril. Lisaetendused toimuvad 3., 6., 14., 17., 21. ja 24. oktoobril kell 19.30 kohvikus Sinilind. 

20., 25. ja 26. septembri etendused on juba välja müüdud. 

Piletid hinnaga 8/10 eurot on müügil Piletilevis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles