Harrastusautode HTG CustomShow järelpeo peaesineja on No-Big-Silence

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No Big Silence.
No Big Silence. Foto: Marina Puškar

Laupäeval ja pühapäeval leiab Saku Suurhallis aset suurejooneline harrastusautode näitus ja võistlus HTG CustomShow 2013.

Laupäeva 21. septembri õhtul toimub näituse jätkupidu kontsertklubis Rock Cafe, kus lavale astuvad No-Big-Silence, Driven ja Soul Thrower.

Vabariigi suurima ametliku fänniklubiga bänd No-Big-Silence, kes on kaheksateistkümne tegutsemisaasta jooksul välja andnud kuus stuudioalbumit. Bändi jaoks on iga kontsert suursündmus ning nad soovivad alati publikule pakkuda võimalikult elamusrikkaid livesid, millele aitavad kaasa mitmed efektsed erilahendused.

Tume, energiline ja võimas – eksklusiivsete lavashowde, suurepärase heli ja üldise innovatiivsusega on No-Big-Silence teistele kodumaistele artistidele eeskuju näidatud kogu oma tegutsemisaja vältel.

21. septembril avatakse Rock Cafe uksed kell 21.00. Piletid kontserdile on eelmüügis Piletilevis ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti ning uste avanedes Rock Cafes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles