Robbie Williams “Reality Killed The Video Star”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robbie Williams “Reality Killed The Video Star”.
Robbie Williams “Reality Killed The Video Star”. Foto: Plaadi esikaas

Viimastel aastatel väidetavalt USAs UFOsid jahtinud Robbie Williams oleks võinud paljude muusikakriitikute arvates oma hobi juurde jäädagi.

Tema üheksas stuudioalbum ei kinnita kuidagi tema muusikugeniaalsust. Pigem on lõpuks esiplaanile pääsenud Williamsi pahapoisi imidž ja muusika tegemine on jäänud tolatsemise, UFOde ja koka tarbimise kõrval sootuks tagaplaanile.


Pean häbiga tunnistama, et mulle pole Robbie Williamsi tehtav muusika kunagi meeldinud. Aga kõnealust ketast kuulates tekkis äratundmisrõõm.

Muusika on üsna sarnane sellega, mida mängiti raadiost mõne aasta eest, kui kuum kaup oli Robbie eelmine album "Rudebox". Kuid kahe albumi vahele mahub tervelt kolm aastat. Seega oleks muusiku jaoks aeg justkui seisma jäänud.

Nagu ma mitmest "Reality Killed The Video Star" plaadiarvustusest lugesin: keskpärane, õlgu kehitama panev ja mittemidagiütlev popplaat. Tuleb teiste kirjutajatega nõustuda

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles