Suur Vend: Anu Saagim sai ihaldatud Matti Nykäneni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeva hommik algas Suure Venna majaelanikele uniselt. Majaperemehel oli neile äratuseks aga väike üllatus - Selätin-trenn koos juhendajaga.

See oli sportliku esmaspäeva algus, sest Suurel Vennal oli elanikele varuks veel üllatusi.

Pärastlõunal istusid majaelanikud diivanil ja nautisid rahulikult päeva. Äkitselt avati uks ja kostis vile. Endine elanik

Kai astus majja ja kõik võtsid ta suure rõõmu ja kiljumisega vastu. «Sa tulid tagasi!» ahhetasid kõik.

Elanikud kallistasid Kaid ja seejärel tutvustati teda maja uuele elanikule Anne-Marile, kes saabus pühapäeval. Selgus, et Kail ja uuel elanikul on ühiseid tuttavaid.

Elanikud küsisid mehelt, kas ta on tulnud maja tagasi, kuid Kai jäi salapäraseks.

Saladuseloor langes, kui Suur Vend saatis toruposti. Kai võttis selle vastu ja kutsus kõik diivanile kokku. Suure Venna loal avas ta saadud ümbriku ning avalikustas oma kohalolemise saladuse.

«Tänase päeva ülessandes on teil vaja füüsilist ja psüühilist võimu Matti vastu,» luges Kai paberilt.

«Ei ole võimalik!» kostis elanike seast hüüe.

Just siis astus majja suusalegend Matti Nykänen. Suurt rõõmu tundis sellest Anu Saagim, kes on juba varem ajakirjanduses öelnud, et ta loodab majas kohata just Mattit. Suur Vend täitis seega taas skandaalitari soovi.

Majaelanikud võistlesid kõik koos Matti vastu viievõistluses, mis koosnes kaugushüppest, nooleviskamisest, saalihokist, kätekõverdustest ja hamburgerisöömisest.

Kaugushüppe võitsid majaelanikud tänu Teppo heale hüppele, mille pikkuseks mõõdeti 2,55 meetrit. Matti saavutuseks jäi 2,27 meetrit. Anu jäi tulemusega 1,65 meetrit viimaseks.

Saalihoki jäi viiki, kuna keegi ei saanud palli auku.

Kätekõverduse võitsid taas elanikud ja taas tänu Teppole, kes sai hakkama 50 kätekõverdusega. Anu tegi neid kuus.

Viimane võistlus oli kõigile suureks üllatuseks, kuna elanikud pidid sööma rohkem burgereid kui Matti. Loomulikult see ka neil õnnestus, vaatamata sellele, et suusalegend on söönud korraga 13 hamburgerit.

Lõppkokkuvõttes võitsid päeva ülesande majaelanikud, kes said auhinnaks saunaõhtu koos alkoholiga.

Kas sinu arvates oleks Matti Nykänen pidanud jääma Suure Venna maja elanikuks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles