Täna «Saladustes» – noored ostavad maamaja ja saavad kummalise mehe pealekauba!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»
«Saladused» Foto: promo

Täna kell 20 jutustab oma humoorika saladuse noor naine, kes ostab koos elukaaslasega maamaja. Tema üllatuseks on nende uude koju end sisse seadnud ka kummaline mees, kes ilmub ei tea kust ja kaob ei tea kuhu.

Birgit on 25-aastane linnanoor, kes töötab reklaamiagentuuris. Ta on ilus, moekas tüdruk, kes ei tea maaelust tegelikult eriti midagi.

Linnasaginast ära kolimine on aga trendikas ja seetõttu tundub talle ning ta elukaaslasele see hea mõte olevat. Ka seikluse mõttes on maale kolimine igati äge – saab ise istutada ja kõpitseda, teha asju teistmoodi kui linnas.

Kinnisvaramaakler on igati hakkamas ja tema soov maja maha müüa on päevselge. Päris majaomanikega Birgitil ja Markol kohtuda ei õnnestugi. Noored on ostust vaimustunud.

Paraku saabub juba esimestel päevadel nende õuele, justkui eikusagilt, kummaline võõras mees, kes röövib neilt nii kodu- kui meelerahu. Kes on see mees? Kust ta tuleb? Kas ta on üldse päriselt olemas?

Eesti inimeste värsked «Saladused» jõuavad Kanal 2 ekraanile igal esmaspäeval kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles