Galerii: Suur Vend täitis Anu Saagimi vallatumadki soovid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeva hommik oli Suure Venna majas vaiksem kui tavaliselt. Selle süüks oli eelneval ööl kõvasti joodud alkohol, mille tagajärgi peaaegu kõik elanikud kannatasid.

Suurel Vennal oli aga neile üllatus. Nimelt saab iga maja elanik kord pidada oma nimelist nimepäeva. Selle päeva sees saab elanik esitada oma soove, mida Suur Vend täidab.

Laupäeval oli televaatajate hääletuse põhjal saanud endale nimepäeva Anu.

Tema päev algas saunas käimisega, vannis mõnulemisega ning loomulikult ei puudunud ka selle juurest Anu firmajook šampanja. Elanikud said hommikumantlid, millel olid erinevat filmikangelased.

Pärast lõunat tulid majja Soome kosmetoloogiakooli õpilased ning ka neil oli elanikele üllatus. Anule tehti näopuhastust ning teised maja elanikud said valida küünte hoolduse või jalahoolduse vahel.

Kuid sellega veel Suure Venna üllatused ei lõppenud. Nimelt oli Anu soovinud saada majja esinema meeste showgrupi Hunksi ning tema soov ka täideti.

Naised hakkasid kohe karjuma, kui nägid Hunksi mehi laval. Kuid ainult üks neist pääses ka lavale ning selleks oli loomulikult Anu.

Anu päeva lõpetuseks oli siseõue kaetud laud õhtusöögiks. «Algul sööma ja siis kaklema,» viskas Anu päeva üle nalja.

Kui elanikud olid arvanud, et sellega on päeva üllatuse lõppenud, tegi Suur Vend viimase üllatuse. Nimelt tegi Night Peopel Group Suure Venna majas elavatele mängijatele peo, kus baarmenid ei teinud ainult kokteile, vaid ka tantsisid. Korraliku eelsoojenduse järgi said elanikud alustada oma pidu, mille teemaks oli 70ndad.

Õhtu lõppes sel korral ilma skandaalide ja vägivallata.

Täna õhtul selgub, kas Anu jääb majja. Elu24 hoiab teid kursis toimuvaga!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles