Eesti pokkerimängijad annetasid heategevuseks ligi 40 000 krooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pokkerimängijad annetasid heategevuseks ligi 40 000 krooni
Eesti pokkerimängijad annetasid heategevuseks ligi 40 000 krooni Foto: pokkeriprod.com

Eesti suurim internetipokkerimängijaid ühendav portaal PokkeriProd.com viis liikmete seas läbi vabatahtliku jõuluannetuse, et niimoodi mitmele toetust vajavale asutusele rõõmu teha.

Kokku saatis kahe nädala jooksul annetusi 62 inimest ja koguti ligi 40 000 krooni, mis otsustati jagada Tartu Maarja Kooli, MTÜ Loomade Hoiupaiga ja Tallinna Lastekodu vahel. Annetused anti asutustele üle 23. detsembril ehk jõulureedel.

MTÜ Loomade Hoiupaiga jõuluannetusteks kogunes enam kui 13 000 krooni ja selle summa eest osteti lemmikloomatoitu. Tallinna Lastekodu personalile korraldati PokkeriProd.com jõuluannetuste eest peaaegu 11 000 krooni maksev koolitus, mis on muidu toimunud igal aastal, kuid tänavu oleks see rahapuuduse tõttu ära jäänud. Tartu Maarja Koolile annetati 14 000, mis läheb uue bussi ostmise fondi.

PokkeriProd.com portaali ja annetuse projekti eestvedajate Lennart Vahemetsa, Andres Leppiku ning Silver Simulaski sõnul jõudsid kõik annetused tõrgeteta kohale.

«Arvame, et annetused läksid õigetesse kohtadesse ja loodame, et saime praegusel raskel ajal inimestele ja loomadele natuke rõõmu teha,» selgitas Vahemets.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles