Johann Urb: Tommo on üks sitaks andekas mees!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom-Olaf Urb
Tom-Olaf Urb Foto: Paul Kuimet

Eesti Draamateatri tuntud näitleja

Viire Valdma

ja laulja

Toomas Urbi

poeg

Tom-Olaf Urb

saabus hiljuti Londonist Eestisse, et anda paar eksklusiivkontserti Tallinnas ja Pärnus.

Aastal 2002 esimest korda mikrofoni taga üles astunud Reket, kodanikunimega Tom-Olaf Urb, on läbi aastate enda sõnaseadmisoskust näidanud Eesti räppmuusika skenes. Ta on kaasa löönud näiteks Tommy-Boy albumitel «?MC» ja «Suur Pilt», räpikogumikel Volüüm 3, Retsept ning Kapusta Ja? albumil «Sisekosmosemasin».
17. juulil 2008 ilmub aga Reketi esimene sooloalbum «Kajapark», kus teevad kaasa Tommyboy, Chalice'i, Genka, Põhjamaade Hirm, Väike J ja Mai Leemet.

Reket on oma debüütalbumit lindistatud tänaseks juba kolm aastat. Sellel ajavahemikul on noor MC elanud peamiselt Los Angeleses ja Londonis. Viimasena mainitud metropolis on ka noorhärra praegune elukoht.

Legendaarne Recordsi ühe eestvedaja Genka sõnul on see verbaalselt väga tugev materjal. Reket annab Genka meelest suurepärase flow´ga ülevaate oma globaalnomaadlikust eluviisist, rikastades oluliselt Eesti kvaliteethiphoppi.

Oma briljantse sõnakasutusoskuse ja rikkaliku vokabulääri, ka välimuse ja hääletooniga meenutab Tom-Olaf aka Reket Genkale Def Juxi supertähte Aesop Rocki.

Tom-Olafi onupoeg, Hollywoodis filminäitlemisega tegelev Johann Urb, iseloomustas oma sugulast aga sõnadega:«Tommo on üks sitaks andekas mees!»

Kuigi Reketi elukohaks on praegu London, on mees viibimas Eestis ning annab siin ainult paar eksklusiivset albumitutvustuse kontserti.

17. juulil Club Hollywoodis Tallinnas ja 18. juulil Beach Clubis Pärnus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles