Suur aastahoroskoop: mida lubavad tähed 2010. aastaks

Arter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaupo Kott
Jäär

21. märts – 19. aprill


Peamine tingimus, et su ettevõtmised sel aastal õnnestuksid, on vajadus olla seaduskuulekas. Sul on üksjagu mänguruumi, aga siiski ainult reeglite piires! Kui su ette kerkivad valikud, tasub usaldada oma intuitsiooni. Suvekuud, mil nii Jupiter kui ka Uraan sinu märgis paiknevad, tõotavad kujuneda eriti õnnelikuks ja vaheldusrikkaks.

Kahtlasevõitu äritehinguid ei maksa ette võtta. Isegi kui need esmapilgul kasulikud tunduvad, toovad nad lõppkokkuvõttes pigem kahju.

Sinu sõbrad vajavad su tuge. Ehk nad avavad ennast enam ning usaldavad sulle oma varjatumaid saladusi. Hooli inimestest, kes sind hoiavad. Nendega suhtlemisest saad ka rasketel hetkedel kindlustunnet. Võimalik, et sul pole sugugi kerge vahet teha, kust jookseb piir sõpruse ja armastuse vahel.

Aasta esimesel poolel oled seksuaalselt eriti aktiivne. Püüa olla taktitundeline ja arvesta partneri vajadustega.  
Enesetunne on parem, kui saad ennast palju liigutada. Sul pole vaja end treenima sundida, tunned sisemist vajadust sportida või siis rasket füüsilist tööd teha. Nii tugevdad keha ning samas maandad kõikvõimalikke emotsionaalseid ja vaimseid pingeid.

Eriti kevadkuudel mõjub tööga üle pingutamine su organismile kurnavalt. Kipud liigselt muretsema, ka unehäireid tuleb ette. Kui tunned mingeid vaevusi, pöördu kindlasti arsti poole.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Saturni tõsisel toel on töö sulle nüüd vaat et kõige tähtsam. Oled äärmiselt kohusetundlik, valmis palju aega ja energiat nõudvaid tööülesandeid enda õlule võtma. Aja planeerimine õnnestub suurepäraselt ja sissetulek on stabiilne. Koostöös kipuvad probleemid tekkima.

Selle asemel, et kolleegidele oma ootustest avameelselt kõneleda, haarab sind tihtipeale soov asju salamisi organiseerida. Kui sa kellegi tegevusega rahul ei ole, pead julgema seda talle otse öelda. Tagaselja susserdamine ei paranda töökvaliteeti, küll aga tekitab paksu verd. Salajased manipulatsioonid kipuvad eeskätt suvekuudel välja tulema ja võivad sulle tõsiseid tagasilööke põhjustada. Ka tuleb siis lepingute sõlmimisel eriti hoolikas olla ja seadusi punktuaalselt järgida.

Naudi uusi tutvusi, kuid samas väärtusta oma vanu sõpru, rasketel hetkedel on ikkagi nemad sulle toeks. Töiseid ja isiklikke sidemeid ei tohiks sassi ajada. Sõprus-, eriti aga armusuhted kolleegidega võivad olla tugevate pingete allikaks.

Pead ennast sel aastal väga hoidma. Sulle tundub töö tähtsam kui tervis ja nii on päris suur oht end üle pingutada. Kui mingid haigusnähud ilmnevad, tuleb kindlasti kohe aeg maha võtta ja ennast korralikult ravida. Püstijalu põdedes vindud pikalt ja see kurnab tugevalt organismi, tüsistuste tekkimine on üsnagi tõenäoline.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Peaaegu kogu aasta vältel on töised asjad sulle üsnagi olulised. Sul õnnestub oma eesmärgid täpsemini paika panna. Kui suudad end motiveerida, on lootusi suurele edule. Häid võimalusi karjääriredelil edasi liikuda võivad tuua ka soodsad juhused.

Ametikohustustega seoses on ette näha ka üksjagu reisimist ning välismaalastega suhtlemist. Sul on kergem, kui saad oma tööaega ise reguleerida, tuimalt kella üheksast viieni laua taga istumine mõjub periooditi üsnagi nüristavalt.

Pead aga vältima silmakirjatsemist, halva mängu juures ei tohi head nägu teha! Õpi probleeme otsekoheselt lahendama, tea, et pealispinna silumine ei sea korda kõike seda, mis toimub sügavamal. Kui näed, et sinu töökohal kedagi ebaõiglaselt koheldakse, peaks sul olema julgust ja kindlameelsust tema kaitseks välja astuda.

Kooselu peaks sujuma rahulikult ja harmooniliselt, saad oma partnerit usaldada. Laste jaoks tuleb kindlasti aega leida, usalduslikult vestelda, nende probleemidest aru saada. Kui oled liiga karm või eemalolev, tõmbuvad nemadki sinust eemale ja usaldus kahaneb.

Suvekuudel  tekib rohkesti võimalusi põnevate tutvuste sõlmimiseks. Võid kohata kedagi niisugust, kes erineb tunduvalt su senistest kaaslastest ning tundub seetõttu eriti ligitõmbavana. Tänu temale laieneb su maailmapilt, õpid elule avarama pilguga vaatama.
Tervislik seisund peaks olema stabiilne, eriti energilisena tunned end sügiskuudel.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Aasta esimesel poolel on olulisim eesmärk raha teenimine. Kui tasu sind motiveerib, suudad ette võtta ka niisuguseid töid, mille tegemine sulle rõõmu ei paku. Oled aktiivne ning julged kõiksugu võimalustest kinni haarata, nii on lootust oma rahalist seisu tõepoolest üksjagu parandada. Samas tasub aga ka väljaminekuid kontrolli all hoida, muidu pole rabelemisest suurt kasu.

Parim aeg karjääriredelil üles rühkimiseks on siis, kui enamik inimesi puhkab – suvekuudel. Tasub leida aega enesetäiendamiseks, ka võib julgelt minna täitsa uut eriala õppima. Sinu edasiminekuvõimalused avarduvad ning selles on suur roll nii su haridusel kui ka kogemustel. Edukad on loomingulist tööd tegevad Vähid, ka oma lõbuks loominguga tegelejad võivad sellest nüüd sissetulekuallika kujundada.

Kodu ja lähisugulased nõuavad palju tähelepanu. Saturni positsioon paneb su õlule suure hulga koduga seotud kohustusi. Võimalik, et pead vanemate eest eriti hoolitsema, neile oma aega pühendama. Üllatuslikult võib selguda, et keegi eakatest sugulastest on just sind oma pärijaks valinud.

Suurema osa ajast on suhted stabiilsed. Need inimesed, kes on su kõrval ning on oma usaldusväärsust juba tõestanud, on sulle pidevalt toeks. Olemasolevaid suhteid saab süvendada ja tihendada, uusi kontakte nüüd vast väga palju ei tekigi. Isegi kui oma kaaslasega juba kaua koos oled, avastad temas aina uusi, valdavalt positiivseid külgi.
Tervise korras hoidmiseks kehtib lihtne reegel – ela aktiivselt, liiguta ennast regulaarselt.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kuni juunini annab Marss sulle tohutult energiat ja tegutsemislusti. Sa ei karda kedagi ega midagi, oled endas kindel ja võtad suurelt ette. Eriti soodne on aasta esimene pool meessoost Lõvidele.

Tööl jälgi oma käitumist kolleegidega. Kui end teistest paremaks pead, tekivad probleemid, mis püsivad küll mõnda aega varjatuna, siis aga löövad mingil hetkel ootamatult välja ja põhjustavad tugevaid vastuolusid.

Tahad, et lähedased sulle palju tähelepanu pööraks, alati kõrval oleks. Et seda saada, pead esmalt jälgima, et ka nende suhtes hoolivust üles näitaksid. Kui sul on pere, tasub nüüd olla kodukesksem ja lahendada probleemid, mis varasematel aegadel on tekkinud.

Armastus tuleb kergesti peale, aasta jooksul võid hea mitu korda end pööraselt armununa tunda ja arvata, et nüüd lõpuks ometi oled leidnud selle ainsa ja õige. Pind kaob lihtsalt jalge alt ja juba sa hõljud õhulossides, suutmata meeles hoida, et need kukuvad õige kergesti kokku. Hoidu tugevate tunnete ajel tegemast lõplikke otsuseid. Keelatud armastus võib küll padu-romantiline paista, aga seotud inimestega armusuhete loomine toob sulle peamiselt ikka valu ja pisaraid.

Kui tööl on palju pingeid, mõjuvad need su tervisele üsnagi kehvasti. Raske on end välja lülitada, mõtted on probleemide juures isegi öötundidel ning nii on sul võimatu end korralikult välja puhata. Pead õppima oma mõtteid ümber lülitama ja vältima pingsalt keerukatel teemadel mõtlemist. Oluline on oskus lõõgastuda ja märgata elu kaunimaid külgi.

Neitsi
23. august – 22. september

Ära aseta tööd oma elus esikohale. Hoopis tähtsam on arendada suhtevõrgustikku, tihendada sidemeid inimestega, kes sinust hoolivad või kes võiksid sulle kuidagipidi kasulikud olla.

Mida maisem on su tegevusala, seda suuremat sissetulekut on loota. Loomingulise töö korral kujuneb olukord üsnagi heitlikuks. Raha ei tule üldse lihtsalt kätte, pead ennast takka sundima, ränka vaeva nägema ja tööplaanist punktuaalselt kinni pidama.

Mis tahes raskustest hoolimata ei tohiks sa ennast raha pärast muretsemisega koormata, rääkimata sellest, et põdeda selle pärast, mis tuleb kauges tulevikus. Oled ellujääja tüüp, kes suudab vajaduse korral ka vähesega läbi ajada. Tunne rõõmu igast oma edusammust ja ära lase muremõtteil enda üle võimust võtta.

Nii sõprus- kui ka armusuhteid annab arendada, uuele tasandile viia. Kui suhtlemisel on olnud tõkkeid või pikaajalisi probleeme, siis nüüd on sul kergem ennast avada, kaaslastega südamest südamesse rääkida ja kaua vaevanud pinged ära klaarida. Tasub taas tihendada läbikäimist lapsepõlvesõpradega, kellega suhtlemine on ehk pikemakski ajaks unarusse jäänud.

Uraani toel võib aasta esimesel või viimasel kolmandikul aset leida ootamatu kohtumine, millest ebatavalisel viisil areneb välja ohtralt positiivseid emotsioone pakkuv armusuhe.

Hoia toitumist kontrolli all, alkoholi tarvita võimalikult vähe. Ka ravimite võtmisel tasub olla ettevaatlik, need võivad mõjuda üle ootuste tugevalt või tekitada mingisuguseid kõrvalmõjusid.

Kaalud
23. september - 23. oktoober

Aasta tuleb üsnagi tõsine ja pingeline. Niisama iseenesest ei õnnestu miski, vaeva tuleb näha. Tähtis on, et sa iga ebaõnnestumise pärast käega ei lööks.

Hoia end teadlikult optimistlikul lainel ja ära lase muremõtteil ligi hiilida. Vabamalt saad hingata 7. aprillist 21. juulini, mil Saturni mõju su elule on oluliselt nõrgem. Puhkuse võiksid planeerida just sellesse perioodi.

Tööd tehes ära kiirusta. Ei tasu korraga ette võtta mitut lühiajalist projekti, pigem keskendu millelegi pikaajalisele ning süvene põhjalikult, liigu edasi samm-sammult. Töiseid tegemisi iseloomustab pea kogu aasta vältel see, et algul on raske vedama saada.

Sõprade seas viibimine annab sulle palju energiat, nendega probleemide arutamine pakub uusi vaatenurki ja lahendusvõimalusi. Isegi kui tuju on paha, ära jäta minemata üritustele, kuhu sind on kutsutud. Löö end üles ja mine välja, võid kindel olla, et edasi läheb kõik juba tõusvas joones. Armusuhted tekivad kas seltskondlikel üritustel või kasvavad välja tööalasest suhtlusest.

Kui oled mõistlik ja end liigse pingutamisega tööl ära ei katkesta, peaks tervis täitsa hea püsima. Hooli endast ja pane end alati ilmaoludele vastavalt riidesse, hoidu sportides ja füüsilist tööd tehes oma seljale liiga tegemast.

Skorpion
24. oktoober - 21. november

Päris palju energiat läheb oma karjääri edendamisele. Tahad edasi liikuda, aga kui sind takistatakse või üritatakse kuidagi vastu töötada, kaotad kergesti motivatsiooni ning võid teha järske, ootamatuid muudatusi.

Rahulolematus edasipürgimisvõimalustega võib viia töökoha vahetamiseni, tunned ehk, et oled mingil teisel alal võimekam ja suudad end paremini maksma panna. Sulle on oluline tegevusvabadus, pidev käskude-keeldude kuulmine ning kellast kellani laua ääres istumine muudavad sind rahulolematuks ja tekitavad tahtmise midagi põhjalikult muuta.

Armastuses on sul latt kõrgel, tavalisi inimesi sa ei märkagi, pilku püüavad erilised, silmapaistvad isikud. Tugevad tunded löövad lõkkele ootamatult, samas võivad need niisama äkitselt ka kustuda.

Kas kevadel või siis pärast 9. septembrit on võimalik, et tekib side hinnatud, mõjukal positsioonil oleva targa ja tubli inimesega. Ometi võib olukord palju kahtlusi-kõhklusi tekitada, vabadus on sulle vägagi tähtis ja nii ei seo sa end kuigi kergekäeliselt.

Aasta on hea lastega sidemete tihendamiseks, nende õpetamiseks ja arendamiseks. Seda juhul, kui oled ise lapsevanema rollis, aga ka siis, kui puutud lastega kokku tööalaselt.

Sind huvitab põnevus, nii tegeled meeleldi kiiruse ja kõrgusega seotud spordialadega.

Ettevaatus ei ole küll kunagi liigne, aga eriti peaksid turvalisusele tähelepanu pöörama suvekuudel. Lausa riskantsetest ettevõtmistest oleks siis oma tervise huvides targem loobuda.

Ambur
22. november - 21. detsember

Oled pigem asjalik ja täiskasvanulik, tööd on rohkem kui lõbu. Lennukamad meeleolud valdavad sind suvel, siis kisub hing rändama, oled uudishimulik ja januned uute teadmiste järele. See aeg sobib suurepäraselt reisimiseks ja välismaalastega kontaktide loomiseks.
Raha ei tule sugugi iseenesest kätte, pead teenimisvõimalusi otsima.

Olud ei võimalda pealiskaudset suhtumist. Ei saa väita, et julge ja optimistlik pealelendamine oleks juba pool võitu, pead oma võimeid realistlikult hindama. Enne uude töösse sukeldumist pead kõigepealt endale selgeks tegema, mis on su tegevuse eesmärk ja kuidas liikuda tuleks.

Ära võta ette töid, millest sul on vaid ähmane ettekujutus või mille jaoks sul pole piisavalt kogemusi ja vajalikku haridust. Niisama põnevuse pärast pole mõtet end proovile panna, tee seda, mida tead end hästi oskavat.

Suhete vallas on põhirõhk peresidemetel. Oled nüüd kodukesksem, võimalik, et tunned huvi oma päritolu vastu ning tihendad läbikäimist ka vanema põlvkonna sugulastega. Väga kerge on varasemaid lahkhelisid klaarida ja suhteid usalduslikumale tasandile viia.

Üritad kontakte sõlmida inimestega, kelle toetus võiks sulle kasu tuua. Vanemate inimestegagi võid hea klapi saavutada, taipad, et sul on neilt nii mõndagi õppida. Muljetavaldavate vastassoolistega ristuvad su teed kõige tõenäolisemalt ajavahemikul 28. maist 14. augustini. Selle aja seiklused jäävad kauaks meelde.

Kaljukits
22. detsember - 19. jaanuar

Püsid aasta vältel heas vaimses vormis, oled julge ja enesekindel. Sisemisest intensiivsusest tingituna võib üksjagu pingeid siiski tekkida, tähtis on leida sobiv võimalus nende väljaelamiseks. Kui tugevaid emotsioone alla surud, ei kao need kuhugi, vaid hakkavad su hinges justkui käärima ja löövad ühel hetkel paratamatult suure pauguga välja.

Tööd ja raha on, kuid ambitsioone pole püüdlustest hoolimata väga kerge ellu viia. Kõrgemale ametikohale pürgimise nimel ei tasu meeletult pingutada. Mis tulema peab, see tuleb, aga ainult siis, kui kõik asjaolud on soodsad.

Suhetes ihaldad täiuslikkust, oluline on nii sügav hingeline sugulus kui ka suurepärane seksuaalne klapp. Armastus võib sul täiega katuse sõitma võtta, tugev tunne tabab ootamatult justkui välgunool ja pärast seda hetke paistab maailm hoopis teistes värvides.

Kerge on soovitada mõistlikuks jääda, aga teha pole seda sugugi mitte nii lihtne. Mingi aja võid tõepoolest ainult õhust ja armastusest elada, üdini õnnelik olla, millalgi aga tuleb taas maa peale naasta. On lootust, et sul õnnestub ette võtta kõrge lend, mis ei lõpe mitte valusa kukkumisega, vaid turvalise pehme maandumisega. Armumise tulevärgist suudad kujundada harmoonilise pikaajalise toimiva suhte.

Hoolitse selle eest, et su keha oleks heas vormis. Regulaarne füüsiline tegevus on sel aastal küll kohustuslik, aga peab jääma mõistuse piiresse. Ei ole mõtet midagi tõestama hakates endale treeninguga liiga teha.

Veevalaja
20. jaanuar - 18. veebruar

Teed tööd meelsasti ja õhinaga, tunned, et kohustuste täitmisel arened ka ise, saades uusi teadmisi ja kogemusi. Suhtu rahasse vastutustundlikult. See, kui sul täna hästi läheb, ei tähenda, et kõik on samamoodi ka homme. Rahaline olukord on muutlik. Kuigi sul tekib suurepäraseid teenimisvõimalusi ja välistatud pole ka loteriivõit, võib õnn ootamatult pöörduda. Õpi raha kokku hoidma, ära seda kergekäeliselt välja laena, eriti ettevaatlik ole kellegi teise laenu käendamisel.

Sind võib haarata tung midagi õppima asuda, omandada uus eriala või siis võõrkeeleoskus. Eriti elevile ajab sind võimalus õppida välismaal. Kui juba ennast arendama asud, võta sihiks ka diplomini jõuda ja arvesta, et pead palju vaeva nägema.

Suhted on eriilmelised. Puutud kokku paljude inimestega ja suudad neid võtta just niisugustena, nagu nad on. Võib olla selliseid, kellega oled valmis vaid tunnike pärast tutvumist linade vahele hüppama ja hetke andunult nautima.

On ka neid, keda suudad pikka aega imetleda ja armastada, ilma et mingit füüsilist lähedust tekiks. Saad vaistlikult aru, millised on su kaaslaste kõige tugevamad küljed, ja rõhudki suheldes nendele, jättes puudused tagaplaanile. Oled tänuväärne kuulaja ja samas intrigeeriv vestluskaaslane, tänu oma mitmekülgsusele võidad paljude tähelepanu ning röövid mõnegi südame.

Eelnevatel aastatel vaevanud terviseprobleemid peaksid nüüd taanduma. Tunned end oma kehas hästi ja saad päris hästi aru, et sul on võimalik oma välimust ise kujundada. Õigesti treenides ja toitudes võid lausa ideaalvormi saavutada.

Kalad
19. veebruar - 20. märts

Sinu jaoks on see hea ja põnev aasta. Sa ei karda eriti midagi, oled vabameelne ja avatud. Üksjagu elukogemust sul muidugi juba on, aga tunned aina, et sul on nii paljut vaja veel proovida. Vajad huvitavaid kogemusi ja oled valmis seiklusteks. Kui vähegi võimalik, tasuks ka mõni välisreis ette võtta.

Võimalused oma rahalist olukorda parandada tekivad Jupiteri toel suvekuudel. Siis võid suurema pingutuseta leida uue, tasuva töökoha või lisatööotsa, mis lisaks rahale ka töörõõmu pakub. Kui tunned, et sissetulek suureneb, püüa ikka mõistlik olla ja väljaminekud endisel tasemel hoida.

Uusi suhteid on lihtne algatada, oled üsnagi aktiivne ja suudad kergesti vastassoolisi romantilisele lainele häälestada. Püsisuhtes olevad Kalad peavad aga oma suhte arendamise nimel rohkem vaeva nägema.

Tunne, et teise inimese head ja vead on läbi-lõhki teada ja temaga on igav, võtab liiga kergesti võimust. Kõrvalised teed tunduvad ahvatlevad ja salapärased võõrad vastassoolised ligitõmbavad. Seikluslust paneb sul vere keema, aga pea meeles, et oma partnerit pettes sead oma tuleviku tõsiselt ohtu. Seda, mis on püsiv ja annab elus turvalisuse, pead õppima tõsiselt hindama. Armastus pole alati puhas rõõm, lõket on vaja toita.

On igati positiivne, kui otsustad tervislikumalt toituma hakata, aga seda tehes ei tasuks äärmustesse laskuda. Ranged dieedid või omal käel paastumine toovad pigem kahju kui kasu. Pole mingit mõtet oma hästi toimivat organismi tasakaalust välja lüüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles