Aita superstaari-Otil raha kulutada!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland:
Miks ma peaksin saama superstaariks? Hmm... võib-olla ei peakski. See pole ju kõige tähtsam. Aga kui ma selleks saaksin, siis teeksin omalt poolt kõik, et jätta sügav jälg nii Eesti muusikaajalukku kui ka inimeste südamesse.
Ott Lepland: Miks ma peaksin saama superstaariks? Hmm... võib-olla ei peakski. See pole ju kõige tähtsam. Aga kui ma selleks saaksin, siis teeksin omalt poolt kõik, et jätta sügav jälg nii Eesti muusikaajalukku kui ka inimeste südamesse. Foto: Raigo Pajula

Eile ligi 100 000 osalejaga telefonihääletusel staarisaate võitjaks kuulutatud Ott Lepland ei tea veel, mida võidurahaga pihta hakata.


Saate auhinnaks on teatavasti 100 000 krooni ja The Suni poolt produtseeritava plaadi välja andmine. Eile, vahetult pärast superfinaali ei osanud Ott veel öelda, mida auhinnarahaga teha.

«Ega ma pole mõelnud nii täpselt, mida selle rahaga teha,» ütles Ott. «Ega ma ju ei teadnudki, kas ma üldse võidan. Aga mingi osa tahaksin kindlasti heategevuseks annetada. Ainult ma ei ole veel otsustanud, kellele või kuhu annetada.»

Anna Otile nõu, millist heategevust võiks ta sinu meelest toetada? Mis vääriks kõige enam superstaari suuremeelsust?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles