Galerii: Viljandi uue ööklubi City avamispidu!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi klubi City avamispidu.
Viljandi klubi City avamispidu. Foto: Heiko Merikan

Reedel avas Viljandi kesklinnas peoga uksed uus ööklubi City, mis mängib peaasjalikult kvaliteetmuusikat 1980.-1990. aastatest ja pehmeid raadiohitte.


Kell 20 alanud avabanketil tervitasid klubi omanikku Andres Pajumägi kutsetega külalised ja meeleolumuusikat pakkus saatest „Eesti otsib superstaari" tuttav Raimondo Laikre.

Kell 23 alanud avapeol uudistas uut klubi linnarahvas ja peo pani püsti 1990. aastate menubänd Jam oma parimate hittidega. Jamile assisteerisid diskoripuldist DJd Heiko Merikan ja Marko Kiljak.

Meeleolu aitasid üleval hoida seksikad Captain Morgani tüdrukud.

Viljandi uusimas klubis on pinda üle 500 ruutmeetri ja see mahutab korraga 300 pidulist. Ruumikujunduses on arvestatud, et tantsupõrand ja lava oleksid kõikjalt nähtavad. Klubis on palju mõnusaid ja mugavaid istumiskohti, mis loob hubase äraolemise.

City on mõeldud eeskätt vanematele inimestele ja sellest tingituna on esialgu kehtestatud sissepääsupiiranguks 23 eluaastat.

Klubi avamispidustused jätkuvad juba laupäeva õhtul, kui head retromuusikat mängib DJ Indrek Parts. Klubikülastajaid võib oodata aga nii mõnigi avamisüllatus.

Tsekka ka City avapeo galeriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles