Viljandis avatakse uus ööklubi City

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi.
Ööklubi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel reedel, 18. detsembril peab avapidu Viljandi kesklinnas asuv uus ööklubi City, mis mängib peaasjalikult kvaliteetmuusikat 1980.-1990. aastatest ja pehmeid raadiohitte.


Ajaveetmiskoha rajanud Andres Pajumägi, kes on seotud ka Viljandi teise ööklubiga Red, ütles, et City on mõeldud eeskätt vanematele inimestele ja sellest tingituna on esialgu kehtestatud sissepääsupiiranguks 23 eluaastat.

Klubis on pinda üle 500 ruutmeetri, mis mahutab korraga 300 pidulist.

Ruumikujunduse koha pealt on arvestatud, et tantsupõrand ja lava oleksid kõikjalt nähtavad. Klubis on palju mõnusaid ja mugavaid istumiskohti, mis loob hubase äraolemise.

Reedesel avapeol astub City lavalaudadele 1990. aastatel Eestis ilma teinud legendaarne ansambel Jam. Avapeole kohaselt on oodata üllatusi.

Ööklubi City paikneb Viljandis Tartu tänaval Grand hotelli kõrval asuva maja teisel ja kolmandal korrusel.

Osa klubist on endistes ajalehe Sakala toimetuse ruumides hoone kolmandal korrusel, osa aga korrus allpool, kus varem tegutsesid kauplused.

Kahe korruse ühendamiseks on lagi tantsupõranda kohalt välja lõhutud, nii et üleval baaris istuvad inimesed saavad jälgida, mis toimub laval ja tantsijate seas.

Garderoob, tualettruumid ja suitsetamistuba paiknevad hoone tagumises tiivas.

Klubi on avatud reedeti ja laupäeviti kella 23st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles