Janek Mäggi: abielulahutus pole patt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janek Mäggi.
Janek Mäggi. Foto: .
Tallinna linnapea Edgar Savisaar ja europarlamendi saadik Vilja Savisaar teatasid sel nädalal, et on otsustanud lahutada oma abielu.

«Meievahelise abielu lõppemise põhjuseks oli avaliku ja poliitilise elu ühildamatus perekondliku argieluga, ühel hetkel meie teed lahknesid ja seda vaatamata mõlemapoolsetele üritustele perekonda säilitada,» teatasid Savisaared teisipäeval meediale edastatud ühisavalduses.

Tuntud suhtekorraldaja Janek Mäggi nentis Õhtulehe veebitoimetusele, et lahkumineku-uudisega võinuks Savisaared rahus ka enne valimisi välja tulla – tulemust poleks see tema hinnangul mõjutanud.

Mäggi lisas, et riigis, kus presidendiks on valitud kaks abielulahutuse läbi teinud meest ja juba paari kuud kooskäimist tituleerib seltskonnameedia püsisuhteks, ei ole abielulahutus kindlasti patt, mille eest valijad poliitikuid karistaksid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles