Priimägi: Savisaarte lahutuse tagant pole mõtet otsida suuri teooriaid või skeeme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnar Priimägi
Linnar Priimägi Foto: Liis Treimann.
«Meie 1996. aastal sõlmitud abielu on lõppenud ja me oleme esitanud ühise avalduse meievahelise abielu lahutamiseks. Otsus abielu lahutada on meie ühine otsus. Meil puuduvad erimeelsused kooselu lõppemise põhjuste osas ja meie vahel pole muid vaidlusi,» teatasid Savisaared oma eilses ühisavalduses.

«Meievahelise abielu lõppemise põhjuseks oli avaliku ja poliitilise elu ühildamatus perekondliku argieluga. Ühel hetkel meie teed lahknesid ja seda vaatamata mõlemapoolsetele üritustele perekonda säilitada.»

«Poliitiliselt esindame endiselt sama maailmavaadet ja loomulikult jätkame koostööd Keskerakonnas. Ka isiklikult oleme jäänud teineteise suhtes mõistvateks kaaslasteks. Meie tütar Rosina on saanud täisealiseks ja omandab käesoleval ajal kõrgharidust Prantsusmaal,» lisasid Savisaared.

Reklaamiguru Linnar Priimägi ütleb Õhtulehele antud usutluses, et küllap leidsid poliitikud lihtsalt viimaks mahti oma abielu lahutada. Priimägi asja juures suuri teooriaid või skeeme ei näe. Samuti  mõtet ajastuse tagant tõde otsida: «Öeldakse, et ära hõiska enne õhtut. Ju siis ei olnud õhtu seniks  veel käes,» arvab värske filmistaar Linnar. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles