Dispuut: kas igal naisel on vaja homosõpra?

Elu24 suhtetoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Jäägeri raamat
Merle Jäägeri raamat Foto: Karli Saul
«Igal intelligentsel ja endast lugupidaval naisel on vähemalt üks isiklik ihuhomo,»

väidab näitlejanna Merca oma vastilmunud raamatus «Mees».


Umbes samasisulist mõtet on avaldanud lugematud naisteportaalid ja -ajakirjad. Milleks niisusgust homo vaja on?

«Selle pärast, et homo seisab meeste ja naiste maailmade vahel. Ta on servapidi naiste maailmas sees,» seletas Merca. «No milline heteromees viitsiks viis minutitki koos naisega riide- või kosmeetikapoes aega veeta?»

Lisaks tuuakse välja, et homomehed on head kuulajad ja neile on hea oma probleemidest rääkida.

Kui palju peaks siis olema maailmas mehi, et igale naisele oma ihuhomo ja ilmselt lisaks ka hetero jätkuks? X=2xN, kus N on «intelligentsete ja endast lugu pidavate naiste arv» Merca definitsiooni järgi. Hea küll, võtame mõned maha, sest äkki kõik naised ei vaja lisaks sõbrannadele ja homosõbrale heteromeest.

Teine võimalus on, et kui mehi ja naisi on enamvähem ühepalju ja homosid kogu populatsioonist (üldistatud andmetel) umbes 5%, siis peavad need vähesed homost sõbrad kohutavalt ületöötanud olema. Nad kõik peavad ju kümnete eri naiste suhtlus- ja stilistivajadusi rahuldama.

Ja lõpuks: kas meestel oleks kah vaja oma isiklikku lesbisõpra, kellega koos jalgpalli vahtida, õlut juua võimendipoodides käia ja valuvelgedest rääkida?

Mida arvad sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles