Igor Mang pani aastaennustuses nii täppi kui mööda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang
Igor Mang Foto: Elmo Riig / Sakala

Astroloog Igor Mang ennustas 2009. aastaks õigesti Andrus Ansipi umbusaldamist ja Edgar Savisaare pääsemist Euroopa Parlamenti, seevastu Rahvaliidule hea aasta lubamisega pani ta põhjalikult mööda.

«Ainult arvutuste teel, planeetide liikumise ja märkide järgi ei saa väga täpne olla, aga tendents on näha,» kommenteeris Mang Õhtulehele, pakkudes oma prognooside paikapidavuseks 80-85 protsenti.

Näiteks ennustas Mang sügiseks raskeimat aega, pidades Eestis võimalikuks lausa majanduslikku kollapsi, mis pole välistatud ka Lätis, suurimaks kaotajaks parteide hulgas pidas ta Reformierakonda. Tegelikult pole Eesti majandus veel kokku kukkunud ja ka Reformierakond jäi kohalike omavalitsuste valimistel üleriigiliselt alla vaid Keskerakonnale.

Astroloog ennustas ka Eestis võitu erakonnale, kes võtab suuna talukultuuri taastamisele, lisades, et Isamaal ja ERLil läheb uuel aastal päris hästi - kuid tegelikult sai maarahva eestkõnelejaks kippunud Rahvaliit valimistel vaid 1,9-protsendilise toetuse.

Samas ennustas Mang peaminister Andrus Ansipile kõige pingelisemat ja keerukamat aega märtsi, kus võidakse nõuda tema tagasiastumist - peaministri tagandamist Keskerakonna eestvedamisel ka taotleti, küll alles mais ja ebaõnnestunult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles