Prantsusmaa esileedi: ma ei ole rase, kõht on punnis õllest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carla Bruni-Sarkozy
Carla Bruni-Sarkozy Foto: AP / Scanpix

Prantsusmaa esileedit Carla Bruni-Sarkozyt on viimasel ajal nähtud tavapärasest suurema kõhuga, andes alust oletustele, et naine ootab last.

Bruni-Sarkozy aga lükkas kurejutud ümber, öeldes, et oma uue albumi  «Comme si de rien n`etait» (Nagu midagi poleks juhtunud) tegelemisega on ta tavapärasest rohkem õlut tarbinud ja sellest ka ta ümar kõht, kirjutab AFP.

«Viimase kümne päeva jooksul, mil olen oma uut albumit reklaaminud, on kõik minult mu kõhu kohta küsinud. Ma ei ole rase, mu kõht on punnis õllest. Loomulikult oleks tore rase olla, kuid ei ole. Kui oleksin, siis ma ei suitsetaks,» sõnas Prantsusmaa presidendi abikaasa.

Carla Bruni-Sarkozy uus album jõuab Prantsusmaal müügile täna. Oma positsiooni tõttu ei lähe ta kontsertturneele, vaid esineb ainult televisioonis.

Lisaks eitas naine ka seda, et presidendi kantselei püüab teda muusikuelust loobuma sundida.

«Prantsusmaal ei ole tsensuuri. Elysée palee ei puutu minu muusikalisse tegevusse ega ka minu ellu,» selgitas presidendiproua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles