Galerii: Laura Põldvere esitles teist plaati

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotojäädvustus Laura Põldvere uue albumi „Ultra" esitluselt.
Fotojäädvustus Laura Põldvere uue albumi „Ultra" esitluselt. Foto: Artur Sadovski

Kolmapäeval, 9. detsembril esitles Laura Põldvere Tallinna kaubamaja Digimaailmas oma uut albumit „Ultra". Plaati, millel on 14 elektroonilist poplugu, nende hulgas juba tuntud laulud singlitelt „Destiny" ja „Pühakud" ning CD nimilugu „Ultra" müüakse üksnes Tallinna ja Tartu kaubamajas ning Selverites üle Eesti.

„Minu õpingute tõttu Ameerikas ja Saksamaal on plaadi ettevalmistamine olnud küllaltki pikk protsess, kuid samas on olnud aega lood enda jaoks rahulikult selgeks mõtelda ja muusika tegemist tõeliselt nautida - seda on ilmselt ka lõpptulemuses tunda," rääkis lauljatar oma teisest stuudioalbumist, milleks valmistamine ja mille salvestamine kestis peaaegu kaks aastat.

Laura sõnul iseloomustab plaati teatav tulevikuvisioon ning muusikaga on palju eksperimenteeritud.

„Ultra" on tunduvalt elektroonilisem kui eelmine album ja mulle tundub, et ka Sven lubas endale vabamad käed erinevate elementidega improviseerides. Tulemus sai värske ja meile mõlemale südamelähedane, kuna tahtsime teha midagi keskmisest popmuusikast uuenduslikumat," tõdes Laura.

„Ultra" kõik lood on kirjutanud ja produtseerinud Sven Lõhmus.

Plaadi esitlus toimub klubituuril, millel Laura esineb reedel, 11. detsembril Tartus klubis Tallinn, laupäeval, 12. detsembril Pärnus klubis Sugar ja laupäeval, 19. detsembril Tallinnas klubis Hollywood.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles