Hotellis elav kummitus ei salli stjuardesse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotellis elav kummitus armastab stjuardesse voodist välja lükata.
Hotellis elav kummitus armastab stjuardesse voodist välja lükata. Foto: Hedge/Scanpix

Rootsi linna Helsingborgi hotellis leiavad aset verdtarretavad lood, sest väidetavalt elab hotellis kummitus.


Kummalisi sündmusi on täheldanud nii Grand Hotel'i personal kui külastajad, vahendab Aftonbladet.

Kuulu järgi elab kummitus viiendal korrusel ning tema lemmikruumiks on tuba 585. Veidral kombel on selles toas seletamatult jahe ka kõige kuumemal suvepäeval ning seal ööbinud külastajad tunnevad, et neid jälgitakse.

Tervel korrusel kustuvad ja süttivad lambid aeg-ajalt iseenesest põlema, kostab ka imelikke helisid. Hotelli müügijuhi sõnul hakkas alles hiljuti koosoleku ajal teler kaks korda iseenesest mängima.

Kuigi salapärane kummitus peaks hotelli atraktiivsust suurendama, on vähemalt SAS'i stjuardessidel vaimust villand saanud. Nende sõnul on mitu stjuardessi nähtamatu jõuga voodist lihtsalt välja löödud ning seetõttu keelduvad nad kategooriliselt viiendal korrusel ööbimast.

Hotelli kummitusel on kaks erinevat sünnilugu. Esimese legendi kohaselt kõrvaldanud üks abielupaar 1920. aastatel mehe armukese, kes pärast hotellis ööbimist jäljetult kadus. Teine lugu räägib hotellidirektori ja kokapiiga vahel aset leidnud õnnetust armuloost, mis lõppes naise enesetapuga.

Hotell plaanib kogu viienda korruse renoveerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles