Töö otsimine ajab Pattinsonile hirmu nahka

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Pattinson
Robert Pattinson Foto: Freeman/Digital Focus Intl/EMPICS Entertainment
Hollywoodi staar Robert Pattinson kurtis, et pärast «Videviku»-saaga filmides osalemist on töö otsimine tema jaoks hirmutavaks muutunud.

Noormehe sõnul on filmitegijate ootused tema suhtes väga kõrgele aetud ja see muudabki uute rollide vastuvõtmise keerukaks, vahendab Digitalspy.

«Sulle pakutakse asju, millest sa enne unistadagi ei julgenud, aga samal ajal on see ka hirmutav. Sa ei pea millegi jaoks prooviesinemisi tegema,» kirjeldas Pattinson.

Kuigi selline olukord võib suurepäraselt kõlada, pole noor staar ometi asjade sellise seisuga rahul.

«Ma ei taha osaleda üheski filmis lihtsalt selleks, et see tehtud saaks. Sa pead endale palju rohkem küsimusi esitama,» selgitas näitleja.

«Enne «Videvikku» osalesin kõigis filmides, mida mulle pakuti ja üritasin seejärel (oma rolliga – toim.) võimalikult hästi hakkama saada,» meenutas Pattinson.

«Nüüd aga oodatakse, et sa pakud mingis filmis osaledes sellele majanduslikku kindlustunnet ja samas teed ka hea rollisoorituse. Sa ei saa lihtsalt ringi tõmmelda. Inimesed ütlevad sulle, et palkavad su oma filmi, et oleksid üheaegselt nii staar kui näitleja. See on keeruline ja hirmuäratav,» ohkas noormees.

Tulevikuplaanidest rääkides mainis Pattinson, et osaleb lähiajal filmis «Bel Ami» ja seejärel ühes vesternis, kus lisaks temale osalevad ka Rachel Weisz ja Hugh Jackman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles