Lauljatar Maritil ilmus debüütplaat

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mmm... Marit
Mmm... Marit Foto: Elu24

Mitme singliga raadiotes populaarsust kogunud lauljatar Marit (17) on maha saanud oma esimese albumiga «Mmm... Marit».


Üllitis sisaldab endas maailmakuulsa DJ Shahi kirjutatud hitte, mida nüüd esimest korda eesti keeles kuulda saab. Oma õnnistuse albumile on andud ka DJ Shah ise, kes lisaks heale produktsioonile kiitis Mariti kaunist lauluhäält ning ei välistanud koostöö võimalust ka tulevikus. DJ Shah valiti 2008. aastal DJ Magazine'i lugejate poolt maailma saja parima DJ hulka ning ta seisab ka paljude nr. 1 DJ Armin van Buureni lugude taga.

Mariti esimest singlit «Kes mind leiaks» («Who Will Find Me») nimetas Buuren aastal 2007 oma lemmiklooks, loo «Eksinud» («Lost») valisid Armini saate «State Of Trance» kuulajad aga 2008. aasta parimaks looks. Saadet kuulab igal nädalal üle miljoni inimese, tegu on ka kõige edukama internetis leviva raadiosaadega terves maailmas.

Pealinna tüdruk Marit Mittal õpib Tallinna Kunstigümnaasiumis ning lisaks laulmisele armastab ta üle kõige maalimist ja tantsimist. Debüütalbum valmis sobivalt neiu 18. sünnipäevaks - juba 9. detsembril tähistab ta täisealiseks saamist.

«Sõbrad uurivad juba ammu, et mis ja kus suur sünnipäevapidu toimub, kuid paraku olen hoopis esinemistega hõivatud,» naerab Marit, kes järgmisel nädalavahetusel astub Haapsalu ja Valga publiku ette. Kodulinnas Tallinnas on järgmist kontserti oodata Jaanuaris.

Albumit «Mmm... Marit» on võimalik osta digitaalsel kujul internetist, kauplustesse ilmub plaat järgmisel nädalal. Lisaks saab Mariti kodulehelt www.myspace.com/mmmarit tasuta alla laadida minialbumit, mis sisaldab endas kõikide lugude lühinäiteid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles