Staarisaate finalistid lähevad koos Birgit Õigemeele ja Tanel Padariga jõulutuurile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» finalistid Ott Lepland, Marten Kuningas, Birgit Varjun, Getter Jaani ja Jaanus Saago osalevad kontserdisarjas «Jõulupuudutus». Kontserditel, kus kõlavad jõuluaega sobivad tuntud laulud, esinetakse koos Birgit Õigemeele, Tanel Padari ja Tallinna Poistekooriga.

«Mul on suur au sellest kontsertturneest osa võtta. Ühel laval esinemine nii professionaalsete lauljate ja muusikutega on väga inspireeriv,» ütles Ott Lepland, kellele jõulud on väga südamelähedane püha.

«See on ainus aeg aastas, kus kogu pere Hiiumaal kokku saab. Traditsiooni kohaselt toome tuppa suure kuuse, jagame kingitusi, laulame ja loeme luuletusi. Eriliseks teeb aga jõulud just soe tunne, mis hinge poeb, kui kogu pere koos,» rääkis Ott.

Sangastest pärit Birgit Varjun tunnistab, et jõule ootab temagi.

«Nagu väike laps, jätan juba varakult kodus kapinurkadele kirjakesi oma kingisoovidega,» ütles Birgit.

«Tänavused jõulud teeb minu jaoks eriliseks seegi, et kui tavaliselt olen jõulukontsertidel publiku hulgas, siis nüüd avanes mul võimalus ise laval laulda.»

Saates viie parema hulka jõudnud Jaanus Saago sõnul ootab ta suure ootusärevusega kõiki kontserte, eriti aga esinemist koduvalla publiku ees Viljandis Pauluse kirikus.

«Eks kodupubliku ees lauldes on ikka ka ärevus suurem. Loodan aga kontserdil näha kõiki mulke, kes mulle saates pöialt hoidsid,» märkis Jaanus Saago.

Birgit Õigemeel kiidab otsust tänavused superstaariks-pürgijad kontserdile kaasata.

«See tundub igati loogiline:minu karjäär sai ju alguse samast saatest ja Tanel on sel hooajal saatejuhi rollis. Esimesed proovid koos kõikide osalejatega on seljataga ja võin julgelt öelda, et tuleb väga südamlik ja meeleolukas kontsert.»


Kontserdid toimuvad:

11.12 Haljala Kirik

12.12 Tallinna Kaarli Kirik

14.12 Pärnu Eliisabeti Kirik

15.12 Viljandi Pauluse Kirik

16.12 Hageri Kirik

17.12 Tartu Jaani Kirik

19.12 Kuusalu Kirik

23.12 Tori Kirik

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles