Iga viies naine võtab abielludes 10 kilo juurde

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevaatust maiustamisel - esimene abieluaasta lisab naistele mitu lisakilo.
Ettevaatust maiustamisel - esimene abieluaasta lisab naistele mitu lisakilo. Foto: Corbis / Scanpix

Iga pruudi unistuseks on pulmapäeval võimalikult hea välja näha. Selle nimel valatakse palju higi ja pisaraid, kuid kui sõrmus juba sõrmes, võib pilt kardinaalselt muutuda.


Värske Briti uuringu kohaselt võtab 22 protsenti äsja tanu alla saanud naistest esimese abieluaasta jooksul kaalus juurde ning mitte lihtsalt paarsada grammi, vaid keskmiselt üheksa ja pool kilo, kirjutab Daily Mail.

Rohkem kui pooled kosunud pruutidest tunnistasid, et nad ei muretse enam nii palju oma välimuse ja kehakaalu pärast kui enne pulmapäeva.

42 protsenti naistest põhjendas kaalutõusu enda lõdvaks laskmisega ning 22 protsenti lisas, et neil ei ole pärast abiellumist enam tarvis kallimale muljet avaldada.

Kolme tuhande abielunaise seas läbi viidud uuring kinnitas, et rohkem kui kolmandiku arvates oli väga raske jätkata tervislikku toitumist, kuna olulised motivaatorid nagu pulmapäev ja mesinädalad olid juba möödas.

Neljandik naistest püüdis söömise abil leevendada nukrust, et kauaigatsetud pulmapäev minevikku oli kadunud ning kolmandik sõi lihtsalt sellepärast, et nad ei osanud pärast kõiki päevi ja öid täitnud pulmade planeerimist midagi targemat peale hakata.




Kommentaarid
Copy
Tagasi üles