Lauri Pedaja hakkab juuksureid koolitama

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödialavastuses «Teravad mehed» mängivad peaosades Martin Algus, Tarmo Leinatamm ja Lauri Pedaja.
Komöödialavastuses «Teravad mehed» mängivad peaosades Martin Algus, Tarmo Leinatamm ja Lauri Pedaja. Foto: Kanal 2

Filmis «Klass» üht peaosa mänginud näitleja Lauri Pedaja, kes töötab eesti avaliku elu tegelaste juuksurina, käis hiljuti Roomas juuksepikenduste koolitusel. Seal omandatud tarkuseid hakkab ta edasi õpetama kodumaistele professionaalidele.




Itaalias, Roomas juuksepikenduste Great Lengths treenerite koolitusel olid kohal 24 riigi parimad juuksepikenduste meistrid. Itaalias veetis Lauri nädala, millest kuus päeva kestis koolitus.

Raadio 2 popuudistes mainiti, et vaba aja veetis Lauri Roomas koos oma kallima Juliaga, kes lendas kohale mõned päevad pärast meest, et koos romantilist puhkust nautida.

Kuigi too 4 tärni hotell, kus noored peatusid, asus äärelinnas, otsustati siiski ära käia ka Vatikanis ja kolosseumis. Teel vaatamisväärsuste juurde õnnestus neil mitmeid kordi ära eksida, kuid kuna kohalikud olid väga abivalmid ja sõbralikud, leiti õige tee kiiresti üles.

Lauri sõnul sai kohapeal söödud palju erinevaid itaalia pastasid mistõttu on tal praegu selline tunne et makarone ei taha ta väga kaua nähagi veel vähem süüa.

Esimene koolitus, kus Lauri õpetab juuksureid juuksepikendusi paigaldama, toimub juba mõne nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles