Charlie Sheen süüdistab abikaasat tütardega veedetud aja rikkumises

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: AP / Scanpix

Näitleja Charlie Sheen süüdistas hiljutises ajaleheusutluses oma endist abikaasat, Denise Richardsit selles, et too rikkus mehe jaoks nädalavahetuse rannareisi koos tütardega, vahendab WENN.

Näitleja väitel ei saanud ta tütardega veedetud aega nautida, sest Richardsi assistent jälgis neid pidevalt. Sheen oli koos elukaaslase Brooke Muelleriga kohtu poolt ette nähtud külaskäigul tütarde Sami ja Lolaga laupäeval ja seda hetkel käimas oleva kohtulahingu taustal, mis peaks otsustama, kumb laste vanematest saab endale nende hooldusõiguse.

Sheen teatas hiljuti, et ta ei kiida heaks oma eksabikaaasa poolt palgatud lapsehoidjat ning soovib, et ka külaskäigud laste juurde saaksid toimuda rahulikumas atmosfääris.

«See asi peab lõppema. Ma ei saa oma tütardega aega veeta – aega, mida ma enam kunagi tagasi ei saa – kui mind jälgib mingi täiesti võõras inimene,» oli Sheen nördinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles