Viigi Kipper on aktiivne buduaarikas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viigi Kipper on aktiivne noor naine, kes leidis portaalis Buduaar toreda ajaviite. See võidufoto pärineb võistluselt «Roheline on sexy.»
Viigi Kipper on aktiivne noor naine, kes leidis portaalis Buduaar toreda ajaviite. See võidufoto pärineb võistluselt «Roheline on sexy.» Foto: Erakogu

Viljandimaa neiu Viigi Kipper on portaali Buduaar umbes 65 000 kasutaja hulgas aktiivsemaid ja kauaaegsemaid. Ta on kaasa löönud muutumismängus, fotovõistlustel ja mängudes.


«Viigi on hea näide, kuidas netis suheldes ja mänge mängides võib kokku ajada päris korraliku kaasavara,» ütleb Buduaari vastutav väljaandja, juhatuse liige Marge Rahu. «Meilt on ta saanud osalemise muutumismängus koos fotosessiooni, uue soengu, meigi, kosmeetika ja stilistikaga, lisaks hambavalgenduse protseduuri ja palju muid väiksemaid asju.»


Viigi Kipper meenutab, et kui ta kunagi netist midagi otsis, lõi talle ette buduaar.ee.
«Mõtlesin, et viskan pilgu peale ning nüüd olen umbes viis aastat olnud portaali aktiivsemaid kasutajaid,» räägib ta.

Tema kinnitust mööda leiab iga naine kõik, mida vajab, Buduaari roosamannalisest foorumist. «Huvitavaid teemasid tuleb nagu seeni pärast vihma ja mainimata ei saa jätta ka B-turgu, kus kasutaja saab müüa oma vana või uue asja maha, äritseda müües ja kaubelda ostes - küsija suu peale ei lööda,» kirjeldab Viigi Kipper.
Ta lisab, et Buduaar korraldab huvitavaid võistlusi ja jagab saadud punktide eest auhindu.

Soovija saab buduaar.ee leheküljel ennast kasutajaks ehk buduaarikaks registreerida ning hakata siis usinalt kommenteerima ja huvitavaid teemasid püstitama.
Viigi Kipper tegi 2007. aastal läbi Buduaari muutumismängu, jäi igati rahule ja peab seda huvitavaks kogemuseks. «Lihtsast maatüdrukust tehti ühe päevaga suurlinnadaam punasel vaibal - täpselt nagu Katie Holmes, kellega pidin sarnanema,» meenutab ta seda imepärast võimalust.

Noor naine on osalenud mitmel fotovõistlusel ja kahel korral on tema pilt saanud esikoha. «Sain valgendamisega säravvalged hambad ja mõni kuu tagasi võitsin fotovõistluse «Roheline on sexy» ning sain auhinnaks Pisang Style Apple iPod Touch MP3-mängija,» räägib Viigi.

Aktiivse buduaarikana püüab ta ennast kõigega kurssi viia, algatab uusi teemasid ja vastab teemadele. «Minule on see foorum palju andnud: uusi tutvusi, palju asjalikku nõu ja suure toetajaskonna, kellele lähevad minu ja teiste tegemised korda. Buduaar on ajatu ajaviide, mis tekitab heas mõttes sõltuvust,» selgitab Viigi Kipper.

Ennast nimetab ta 21-aastaseks rõõmsameelseks naiseks, kel on sama rõõmsameelne 3-aastane poeg Arko Marten. Praegu on Viigi Kipper töötu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles