Sa ei arva iial ära, mis see on!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
P-MATE - kas suurepärane abivahend?
P-MATE - kas suurepärane abivahend? Foto: Reuters / Scanpix

Kui arvasid, et pildil on paberlennuk või kokku volditud piimapakk, siis eksid rängalt. Tegu on hoopis imepärase vahendiga, mis naistel meeste moodi pissida aitab.


Tänasest algas Singapuris kolm päeva vältav üleilmne tualetimess «World Toilet Summit and Expo 2009», millel esitleti ka seda leiutist, mis kannab nime P-Mate, vahendab Reuters.

Tegelikult pole P-Mate sugugi mingi viimase aja väljamõeldis, vaid see toodi hollandlaste poolt turule juba mõnda aega tagasi. Toote põhimõte on lihtne: see aitab naistel püsti seistes pissida.

Ainulaadse toote koduleht lubab, et kui oled toodet juba korra proovinud, siis selleta sa enam läbi ei saa. P-Mate lubab vabadust, on turvaline ja hügieeniline.

Toote kasutamiseks tuleb see vaid jalge vahele õigesse kohta asetada ning häda saab sujuvalt õiendatud. Tänu abimehele ei pea naised end enam suvalises tualettruumis räpasele potiservale toetama või grüünes olles meeleheitlikult kaharat põõsast otsima, mille taha varjuda - nüüd piisab ka puust.

Elu24 kokku kutsutud tualetikomisjon jätab tootele omapoolse hinnangu esialgu andmata, sest esmapilgul tundub see pisut kohmakas. Mis siis, kui see oskamatust käest libiseb või sihtimisega probleeme tekib? Meie keskkonnaekspert juhtis tähelepanu ka sellele, et värvilisest kartongist torbikud ei näi just eriti loodussõbralikud.

Nendele ja teistelegi tualetiküsimustele loodame vastused leida juba lähitulevikus.

Üht-teist P-Mate'i kasutusvõimaluste kohta võid näha ka allpool lisatud videoloos, kui jaksad selle läbi vaadata.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles