Mees pidi valima, kas päästa naine või poeg

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees pidi valima, kas päästa naine või poeg
Mees pidi valima, kas päästa naine või poeg Foto: AFP / Scanpix

Uus-Meremaal sattus üks mees raske valiku ette, kas päästa oma abikaasa või poeg.

Vanessa Horton vihastas teismelistekamba peale, kes lõhkus ta postkasti ning naine läks neid taga ajama, edastab abc.net.au.

Naine ei tulnud öisel vihmast märjal teel autojuhtimisega toime ning sõitis ta elukoha lähedal asuvasse Whanganui jõkke.

Ema kõrval kaassõitjana olnud 13-aastane poeg Silva Horton jäi autosse kinni ega pääsenud autost välja.

Pereisa Stacey Horton saabus sündmuspaika kaks minutit pärast õnnetust. Ta nägi autot vetevoogudesse vajumas ning kuulis vees oma elu eest võitleva naise appihüüdeid.

Isa püüdis auto juurde sukelduda, et ka poega päästa.

«Püüdsin ka teda autost kätte saada, kuid masin oli liiga sügavale vajunud. Samal ajal hakkas ka mu naine uppuma. Otsustasin naisega kõigepealt tegeleda,» meenutas uusmeremaalne.

Stacey Hortoni arvates langetas ta parima otsuse, sest kui ta oleks üritanud poega päästa, oleks nii ta ise kui ka naine uppuda võinud.

Kohale kutsutud päästetöötajad ja sukeldujad ei suutnud samuti poisi elu päästa. Ta laip leiti ja toodi jõest välja alles järgmisel päeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles