Endine Miss Argentina suri ilulõikuse tagajärjel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Miss Argentina suri ilulõikuse tagajärjel
Endine Miss Argentina suri ilulõikuse tagajärjel Foto: AFP / Scanpix

Argentinas Buenos Aireses suri möödunud nädala lõpul iluoperatsiooni tüsistuste tagajärjel selle riigi kunagine esikaunitar.

38-aastase Solange Magnano sõbra Roberto Piazza sõnul oli selle naise keha ideaalne, kuid ta tahtis rohkem pingul istmikku, kirjutab abc.net.au.

1994. aastal Miss Argentina tiitli võitnud Magnano oli kaheksa-aastaste kaksikute ema.

Magnanole tehti iluoperatsioon möödunud nädala neljapäeval. Reedel tekkisid komplikatsioonid ja ta suri pühapäeval kopsuemboolia tagajärjel.

Buenos Airese ilukirurgide assotsiatsiooni endine juht Juan Carlos Seiler sõnas, et Magnanole operatsiooni teinud arst ei pruukinud kompetentne olla ning tal võis isegi selleks litsents puududa.

Argentinas tehakse aastas umbes 50 000 iluoperatsiooni. Alates 2003. aastast on ilulõikuste arv kasvanud 60 protsenti. Ka on Argentinast saanud välismaalaste seas populaarne ilulõikuste paik, kuna sealsed operatsioonihinnad on Põhja-Ameerika ja Euroopa omadest märgatavalt odavamad.

Fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles