Argo Ader: mõrvari tunne on praegu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2009 - osavõtjate hulgas oli ka tuntud tantsustaar Argo Ader
Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2009 - osavõtjate hulgas oli ka tuntud tantsustaar Argo Ader Foto: Raimond Roopärg

Dopinguga vahele jäänud Eesti üks tuntumaid kulturiste Argo Ader rääkis «Ringvaates», et tal on tunne, nagu oleks midagi väga hullu korda saatnud.

«Selline mõrvari tunne on praegu, nagu oleks midagi hullu korda saatnud või kedagi ära tapnud,» tunnistas Ader, kellest seni meedias räägitud vaid positiivses võtmes.

Mees lisas, et ei tahaks enam sattuda olukorda, kus peab pressikonverentsil aru andma. «Polnud mõtet pead liiva alla peita, oli vaja ära rääkida ebameeldivad asjad ja selle, mida olen tundnud paar viimast nädalat ja aru saada, mis juhtus.»

Ader kinnitas, et teadlikult ta dopingut ei tarvitanud ja viimased nädalad püüdis koos spetsialistidega aru saada, kuidas keelatud aine tema kehasse sai. Järeldus, milleni jõuti, oli see, et keelatud aine sai pärit olla toidulisanditest.

Kuidas muudab juhtunu tema elu? «See muudab palju. Mul on olnud oma fännklubi, inimesed, kes on minu tegemisi austanud ja kes küsivad minult nõu. Tohutu kahju nende inimeste ees,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles