«Ärapanija» rääkis sirgeks seagripi ja Bellanova tissid

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Ärapanija» algas väikese vahva haikuga: «Pevkuril on väike nipp - muuta epideemiaks gripp.» Nagu Postimehes soovitatakse, ei maksa ikka iga häda puhul kohe kiirabi kutsuma hakata. Ravige end kodus, kiirabi tuleb kohale siis, kui «olete kaotanud teadvuse, lakanud on hingamine või tekkinud on krambid». Muudel juhtudel helistage numbril 5163 578. Hanno Pevkur ise võtab vastu ja lahendab probleemi.


Taasavati Tallinna kainestusmaja ja juba esmaspäeval leidus esimene klient. Mis siis, et meil on ELi teine koht joomises, liiga sageli inimesed siiski kainerit ei külasta. Avaklient puhus välja 2,26 promilli. Normaalne, leidis personal heldimusega. Häda vaid selles, et Eesti ainuke kainer on Tallinnas: kui joodikut Võrust või Saarest tooma hakata, siis vea või kopteriga, saab, sinder, vahepeal kaineks!

Villu Reiljan ja tema maadevahetuse protsess. Selgub, et istungid toimuvad teisipäeviti, kolmapäeviti ja neljapäeviti, seega riigikogu kõige kibedamatel tööpäevadel. Nii ei saa ju Reiljan üldse oma palgatööd teha. Aga nagu mees ise ütles: «Olen siis mina selles süüdi? Ma teen nüüd teist tööd, katsun õiguse eest seista.» Samas pole Villul ka mahti jahil käia, mis tähendab, et metsloomad kipuvad pead tõstma ja ülekäte minema.

Laine Jänes andis Eesti Ekspressile, täpsemalt ajakirjanikele Jürgen ja Vahter intervjuu. Sulesepad nurusid, et kultuuriminister neile midagi laulaks, kas või «Eedelveissi» või midagi. Jänes laulis, aga tänamatud ajakirjanikud vastu ei laulnud. Juur ja Oja parandasid selle vea ja lõõritasid Jänesele koos stuudiopublikuga «Põdra maja».

Skandaal! Eesti esipaar Adelina ja Farmi-Gabriel läksid lahku!!! Gabrieli sõnul läks lahkuminek sõbralikult, polnud neil mingit hõõrumist. Suhtedoktor Oja arvas, et väike hõõrumine oleks ikka võinud olla. Äkki siis poleks ka lahkuminekut olnud. Leiti, et Vahur Kersna võiks teha ühe südamliku saate, kus Adelina ja Gabriel taas kokku viia. Siis nad saavad seal natuke hõõruda ja Eesti rahvas heldimusest nutta.

Kroonika kirjutab, et Bellanoval on juba kolmandad tissid ja piiga enda sõnul pole ükski paar veel plahvatanud. Vale puha! «Ärapanija» stuudios oli inimene, hr Pellanov nimeks, kes sai Bellanova tissiplahvatuses tõsiselt vigastada. Bellanova sõitis bussiga lõbusparki ja siis see juhtuski. Tubli reisisaatja on nüüd töövõimetu, aga Bellanova teeb, nagu poleks see tema asigi. Saatis vaid miski näruse lilleõie, aga Pellanov armastab hoopis šokolaadi.

Oja luges Quelle kataloogi ja leidis uue vahva riietuseseme. Mis talle selle juures meeldis, vaata pildi pealt.

Siiri-Viivi, Oleg-Andres Sõnajalad on taas pildil. See tähendab, et Eestil on veel lootust. Sõnajalad tegid plaadi ja kroonivad seda saavutust ülemaalise kontsertturneega. Ega «Ärapanija»-poisid vedelamad ole, moodustasid kähku ansambli Jalad ja kuulutasid välja Kabelituur 2009. Minge kõik vaatama! Saates esitati tuuri kavast paar laulu: Jõulutäht, laul Kuradist ja vemmalvärss vemblast. Küll kõlas koledasti!

Nädala üleskutse pärineb Maalehe lisast Targu talita: «Võidu kotte kaunistama!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles