Kumb kulturist jäi dopinguga vahele - Ader või Kiivikas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pruudi külge kinnitatud Ott Kiivikas ja noorpaar.
Pruudi külge kinnitatud Ott Kiivikas ja noorpaar. Foto: Kanal 2

Oktoobri alguses toimusid Salme Kultuurikeskuses suurejoonelised Eesti Meistrivõistlused Kulturismis ja Fitnessis 2009 - IV Innar Mardo Memoriaal.

Teiste seas võis musklite sitkuses mõõtu võtmas näha ka tantsustaar Argo Aderit ja šõumees Ott Kiivikast, kes krooniti 11. korda Eesti absoluutseks kulturismimeistriks. Argo Ader tuli kolmandaks. 

Samadel võistlustel võeti dopinguproov kahelt mehelt. Nendeks olid Ott Kiivikas ja Argo Ader. 

Kommentaariumites vihjatakse, et üks dopinguproovidest osutus positiivseks. Kas jutt käib tantsustaar Argo Aderist või naljamees Ott Kiivikast, on esialgu ebaselge.

Sihtasutus Eesti Antidoping ei kinnita ega lükka esialgu väiteid ümber. Kindel vastus peaks avalikkuse ette jõudma siiski juba järgmise nädala alguses.

Elu24.ee uuris teemat ka šõumees Ott Kiivikalt, kes väitis et temani pole lõplikud dopinguproovide testitulemused veel jõudnud. See, et teema on üleval ja ühe võistleja dopinguproov positiivne, oli meistrile siiski teada.

«See on kahetsusväärne juhtum, loomulikult... Kuid ma ei saa hakata kedagi enne risti lööma, kui lõplikud testitulemused on esmaspäeval-teisipäeval avalikkuse ette jõudnud,» kommenteeris väidet Kiivikas.

«Meedia kirjutab kõiksugu sitta, ega see ei pruugi ju tõsi olla...,» oli musklimees ärritatud ning lubas teemat kommenteerida tuleval nädalal.

Argo Ader kahjuks telefonikõnedele ei vastanud. 

Argo Ader töötab täna spordiklubi Sparta peatreenerina. Tema erialadeks on jõusaal ja bodypump.

Ader oli ka koos võistlustantsija Helena Liiviga möödunud hooaja menusaate «Tantsud tähtedega» võitja.  

Menukas tantsustaar vahetas välja aasta alguses tervisesaate «Retseptita» senise juhi Erki Noole.

Musklimees Ott Kiivikas on laiemale publikule tuntud Maire Aunaste saate «Mida teie arvate?» ühe saatekülalise- ning Ken Saani šõusaate «Sinu küljes kinni» saatejuhina.

Kas kuluaarides leviv «karm tõde» Aderi või Kiivika dopinguskandaalist vastab tõele, peaks selguma juba järgmisel nädalal. Pahimal juhul võib üks musklimeestest saada võistluskeelu kuni paariks aastaks. 

Kumb kulturistidest, Ader või Kiivikas, tarbis Sinu arvates enne võistlusi keelatud aineid?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles