Tsikkel rebis modellil sõrme otsast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erin McNaught
Erin McNaught Foto: Buzzfoto/Scanpix

Endine Miss Austraalia ja modell Erin McNaught kaotas mootorrattaõnnetuses sõrme, kuid arstidel õnnestus see siiski tagasi õmmelda.


Mürisevaid kaherattalisi armastav modell demonstreeris ühe telesaate salvestusel krossiratast, kui see tema alt ära libises ning naine ise tsikli alla jäi. Pöörlev ratas rebis naise parema käe sõrme praktiliselt otsast, vahendas news.com.au.

Traumeeritud naisele tehti haiglas kolm tundi väldanud operatsioon, mille käigus ühendati kõik sõrme sees olevad närvid ja veresooned.

Õnnetuse tõttu ei saa McNaught tõenäoliselt osaleda ka Austraalia muusikaauhindade (ARIA Awards) galal, kuhu ta oli kutsutud tervitama punasele vaibale saabuvaid külalisi.

Äpardusi on McNaughtil varemgi ette tulnud, küll mitte nii veriseid. Näiteks diskvalifitseeriti ta omal ajal Miss Universumi iludusvõistluselt eelnevalt tehtud topless-fotode pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles