Naine sai rasedusest teada tund enne sünnitust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõhuvaludega haiglasse pöördunud naine sünnitas endale üllatuseks pisipoja.
Kõhuvaludega haiglasse pöördunud naine sünnitas endale üllatuseks pisipoja. Foto: The Image Works/Scanpix

37-aastane sakslanna kahtlustas pimesoolepõletikku ning pöördus abi saamiseks kohalikku kliinikusse, napilt tund aega hiljem sai naine aga endale ootamatult emaks.


Eislebenis ettekandjana töötav Monica rääkis väljaandele Bild, et tal polnud vähimatki aimu, et ta rase võiks olla. Kui tema kõhuvalusid lähemalt uurinud arst talle teatas, et valud pole mitte tavalised valud, vaid tuhud, ning ühtlasi lapse peatse sünni puhul õnne soovis, oli naine šokeeritud.

Tund aega hiljem sünnitas naine pisipoja, kes oli terve kui purikas, 47 sentimeetrit pikk ja kaalus 2440 grammi.

Monica kinnitas, et vaatamata ära jäänud «päevadele» ta rasedust küll ei kahtlustanud. Pigem arvanud ta, et on lapse saamiseks juba liiga vana.

Seetõttu jätkas naine kuni raseduse lõpuni tavapärast tööd ettekandjana ning tassis raskeid kandikuid. Kui ta pärast sünnitust töö juures teada andis, et ta mõneks ajaks tööst eemale peab jääma, arvas ülemus, et naine viskab vaid nalja.

Praeguseks on värske ema koos poja Antoniga kenasti kodus ning naine rõõmustab: «Anton on kõige ilusam jõulukingitus, mida üldse endale soovida võiksin.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles