5 suurimat viga, mida pärast seksi teha ei tohi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksi puhul peab paika reegel: vähem sõnu, rohkem tegusid.
Seksi puhul peab paika reegel: vähem sõnu, rohkem tegusid. Foto: Caro / Scanpix

Nii palju, kui on inimesi, on ka erinevaid maitseid: kui üks (enamasti naine) muutub pärast seksi hirmus jutukaks ja tegusaks, siis teine (enamasti mees) annaks pool kuningriiki selle eest, kui tal vaid magama lubataks jääda.


Veebilehe Idiva arvates eksisteerib viis peamist asja, mida pärast seksi teha ei tohiks - need on küsimused ja tegevused, mis meestele pärast mõnusat voodis madistamist lihtsalt peale ei lähe.


Ära räägi eelmistest partneritest

Jäta eelmiste sekspartnerite nimed ja harjumused enda teada. Usu - teda see ei huvita, vähemalt voodis mitte. Pigem võib see teda lausa marru ajada.


Ära räägi liiga palju

Olgu, pärast meeldivat vahekorda on tõepoolest oluline teineteisele ka midagi öelda - see vaid kindlustab teie omavahelist sidet. Kuid on väga tüütu, kui keegi tundideks lobisema jääbki.


Ära küsi, mida ta sinu vastu tunneb

Ära kunagi küsi - kas sa armastad mind? - vahetult pärast seksi. Sel hetkel on küsimus suhteliselt mõttetu, sest ta nagunii ei vasta. Mis ei tähenda, et ta sind ei armastaks. Igal küsimusel olgu sobiv koht ja aeg.


Ära kallistamisega liiale mine

Naistele meeldib pärast seksi kaissu pugeda ja kallistada, kuid meeste peamiseks sooviks on magada. Usu või ära usu, kuid mõnikord võib seks päris väsitav tegevus olla.


Ära arutle suhteteemadel

Isegi, kui oled tükk aega oodanud sobivat hetke, et omavahelistest suhetest rääkida, siis ära tee seda voodis. Lükka sellised jutuajamised edasi hommiku peale. Voodis veedetud aeg olgu intiimne ja mõnus, tundlike teemade arutamine võib suhte lappimise asemel sootuks lörri ajada.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles