«Saladused»: mehele oli raha olulisem kui kolm last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Roosma
Tuuli Roosma Foto: Kanal 2

Kanal 2 tõsielul põhinev saade «Saladused» lavastas uskumatu loo rahaahnest mehest.

Pärast 18-aastat purunes Helju ja Tambeti abielu ning lahutusjärgne varade jagamine kujunes tõeliseks õudusunenäoks. Tambet ei maksnud oma kolmele lapsele elatusraha ning pani Helju teadmata isegi korteri müüki.

Heljul ei jäänud muud üle kui kohtusse pöörduda.  «Pole Tambet neid lapsi tahtnud, ta rääkis mulle täpselt, kuidas asjad olid,» sajatas mehe uus elukaaslane Reelika Heljule. «Sa pead kohtust selle kuradi hagi välja võtma!»

Vahepeal viis Tambet vanema tütre šoppama ja püüdis teda nii ära osta - ta tahtis tütre hooldusõigust endale, sest siis oleks ta pidanud ainult kahe lapse eest maksma. Tütar nägi tema salaplaani õnneks läbi.

Kohus sundis Tambetit eksnaisele välja maksma ligi 30 000 krooni, mis viis mehe meeleheitele. Ta sadas Helju juurde sisse koos ema ja elukaaslasega ning tassis minema kõik, mis oli abielu jooksul ostnud, kaasaarvatud pojale kingitud arvuti.

Tambet nägi viimase võimalusena väljapressimist ja ähvardas end ära tappa. Helju teatas seepeale, et ta saaks sel juhul toitjakaotuspensioni, mis on suurem summa, kui Tambet maksma peab. Loomulikult ei sooritanud mees enesetappu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles