Västrik ja Leidpalu saavad lapse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Matvere sarjas «Ohtlik lend»
Marko Matvere sarjas «Ohtlik lend» Foto: ETV

Kui ETV seriaal «Ohtlik lend» 2009. aastal jätkub, elab seni oma tunnetes selgusele jõuda püüdnud uurijatetandem Västrik (Marko Matvere) ja Leidpalu (Elisabet Tamm) koos ja Rita ootab last.

«Lapseootus ju üsna kena asi, muudab naised ilusaks ning mehed veidi napakaks,» leidis sarja stsenarist Mihkel Ulman, kirjutas SL Õhtuleht.

Oletatavasti elaksid Andres ja Rita koos vaid teatud aja, aga Ulmani sõnul lõpeks see enne, kui vaatajal igav hakkab: «Nad läheks õige pea tülli - kas või pampersite vahetamise meetodite üle vaieldes.»

Stsenaristil ei oleks paarikese üksmeele vastu midagi, kuid ta on veendunud, et vaataja ei annaks harmoonilist abielu iialgi andeks, ehkki kõik ise selle poole püüdlevad.

Kindlasti teevad Västrik ja Leidpalu tõsiseid pingutusi: mängu tulevad abielunõustajad, intiimsed õhtud küünalde ja veiniga ning muusikaüritused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles